Forskning – Djur hjälper varann och vägrar ojämlik lön

Detta youtubeklipp visar helt tydligt att chimpanser och andra djur har moral och förmåga att samverka helt utan religion, inte enbart det, de hjälper varann och de delar med sig. Djur protesterar bevisligen helt tydligt mot ojämlik lön. Hade apan i buren varit fri hade den kanske tagit till en ak-47 mot orättvisan?

Nåväl. Vi får kanske vänta på en sådan reaktion från människan tills det blir riktigt ordentligt prekärt, något som sannolikt, med den exponentiella funktionens logik kommer inträffa ganska så snart eftersom inte tillräckligt många har förstånd att agera på de fakta och bevis vi har vid handen.

Bevis?

Konsekvensen av tillväxt, vilket de allra flesta politiker med fingrarna i syltburken förespråkar: Arkeologen Jared Diamond, matematikern Al Bartlett och Doctor Julian Cribb förklarar saken närmare.

Vetenskapliga partiet är motsatsen till dagens politik. Nedväxt är världens viktigaste fråga för Vetenskapliga partiet! Finns det något viktigare? Meddela oss i så fall gärna, så prorietrar vi om! Finns inte det så gå med!

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

PS.Vi har valt det mest seriösa presentationsverktyget vi kunde finna och det blev WordPress.com Annonserna du ibland kan se nedan finansierar WordPress.com och har inget speciellt att göra med Vetenskapliga partiet.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s