Claude Vorilhon tror att framtidens generationer kommer kissa och bajsa på påvens grav

Nu är ju detta ett vetenskapligt parti som gärna stödjer sig på bevis, men Claude Vorilhons berättelse visar på en alternativ förklaring till varför naturen är skapad i till synes perfekt harmoni, det som religiösa anser är s.k. ”intelligent design” som alltså motsäger det vetenskapen i dag benämner ”darwinismen”.

Men jag vill kanske mest uppmärksamma honom för att han tror att framtidens generationer kommer kissa och bajsa på påvens grav. – Varför? Jo för att påven är ansvarig för att uppmuntra religiösa till överpopulation som hotar att förstöra merparten av den ”intelligenta designen”.

Vetenskapliga partiet ger honom applåder för det meddelandet eftersom den biten av hans meddelande kan vara fullkomligt korrekt om man tittar på vetenskapliga bevis.

* Lättförståeliga fakta: ”The Impossible Hamster” berättar snabbt och lätt vad tillväxt är och varför något som växer tillslut bör stabilisera sig på en balanserad nivå.
* Arkeologiska fakta: ”Jared Diamond – Easter Island’s End” berättar om förstörelsen av en hel ö genom överpopulation och användandet av för mycket resurser.
* Matematiska fakta: ”Al Bartlett – The Most Important Video You Will Ever See” berättar om tillväxt och vad ordet verkligen betyder i olika exempel och han berättar om de val som måste göras.
* Lantbruksfakta: ”Julian Cribb – The Coming Famine” berättar om lantbrukets tillstånd i världen och varnar för en kommande svält.

Här en ett youtube-klipp om hur Claude Vorilhons kontakt med en av de intelligenta skaparna gick till enligt han själv. Det landade ett rymdskepp och ut klev alltså en av de kärleksfulla skaparna.

Jag undrar helt stilla varför skaparna är så blyga att de bara talade med honom och varför han inte fick ta bilder på dem och visa alla oss andra? Kanske de är rädda för en ny korsfästning? Nåväl. De religiöst lagda är säkert inte ute efter bevis. Religion är blind uppdiktad tro, inte bevis, vilket Richard Dawkins påpekar i detta Youtube-klipp.

Nåväl. Om vi, mot förmodan ändå är skapade till skaparnas avbild, borde vi strax kunna skapa nya pungvargar och annat fint som extrem tillväxt utrotat. Så även om det kommer se mörkt ut under nedväxten så kanske det löser sig och då behöver vi inte resa till Vatikanen när vi blir bajsnödiga.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

PS.Vi har valt det mest seriösa presentationsverktyget vi kunde finna och det blev WordPress.com Annonserna du ibland kan se nedan finansierar WordPress.com och har inget speciellt att göra med Vetenskapliga partiet.

Annons

En reaktion till “Claude Vorilhon tror att framtidens generationer kommer kissa och bajsa på påvens grav

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s