Feminister och alfahannar i samverkan – Människor är överlägsna på samverkan

Människor är överlägsna på samverkan och krig är till övervägande del ett manligt beteende påstår evolutionsbiologen Judith Hand i denna radioshow på engelska från ”Equal time for free thought”.

Krig är tydligen ett särskilt sjukt manligt beteende, enligt Judith Hand. Det som sker är att en särskild typ av mentalt störd xenofobisk alfahanne ordnar en pyramidstruktur, oftas religiös, och startar sedan krig.

Xenofobiker(främlingsfientliga) tenderar, enligt hennes undersökningar, alltså att vara mer benägna att starta krig, så i Sverige får vi anta att Xenofobin tillhör Alliansens, Socialdemokraternas och halva Miljöpartiets alfahannar eftersom det var dessa partier som de facto drog in Sverige i ett religiöst rasistiskt krig mot Afghanistan, inte Vänsterpartiet och inte Sverigedemokraterna.

Enligt Judith Hand används ofta religion eller andra dogmatiska argument av ledaren för att starta kriget i vilket barnen alltid lider. Alfa-hannar som inte är xenofobiska tenderar enligt Judith Hand att vara mer fredliga.

Judith Hand menar alltså att vi måste känna igen den typiske krigslystne religiöse alfa-hannen för det finns nämligen bra fredliga alfa-hannar som verkar för fred och det gäller att kunna känna skillnaden för folket och peta de krigslystna alfahannarna från ledarskapspositionen och installera den fredlige alfa-hannen.

Kvinnorna är nyckeln tror Judith Hand, något som feministerna i Feministiskt Initiativ kommer gilla om de läser detta. Lösningen för att få mer fred är helt enkelt att ha fler kvinnor i maktposition som bryr sig om barn och skolor.

Om vi fredliga människor utan religioner alltså skapar nya politiska partier styrda av fredliga alfahannar och fredliga alfakvinnor, ex. genom Valsamverkanspartiet kan sannolikt alltså fred uppstå i världen.

Så kan ni män och kvinnor inte finna en samverkande kvinna som ni har tillit till, rösta då på framtidens generationers väl genom en samverkande fredlig alfahanne!

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Annons

En reaktion till “Feminister och alfahannar i samverkan – Människor är överlägsna på samverkan

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s