Surrogatbarn – Var nöjd med allt som livet ger!

Offer-rollen är inte ovanlig att inta. Det finns andra roller också. Hjälpar-rollen som Kajsa Ekis Ekman på ETC intar i sin artikel ”Nu börjar surrogatbarnen att tala ut” och så den agressiva rollen och den apatiska rollen.

MEN tänk att ex. födas som barn till islamister! Sannolikt föds du med ett lägre IQ p.g.a. inavlade gener från långvariga kusingiften. Kanske föds du med en gigantisk näsa som anses oattraktiv i kalla Sverige. Eller tänk dig att födas med bruna ögon eller brun hud anpassad för stark ökensol och så envisas solhelvetet i Sverige med sin frånvaro vilket givetvis leder till D-vitaminbrist och depression.

Tänk dig sedan att, ovanpå det, till råga på allt, påtvingas Islam och vid lagom ålder få de trevligaste bitarna av genitalierna avskurna och om du råkar vara flicka bli påtvingad att beslöja dig och om du vill gå ur sekten eller konvertera till vetenskapen så hotas du av hedersmord! Nej. Att vara surrugatbarn är inget att klaga på alls i jämförelse med detta.

Det finns ju dessutom alla möjligheter i världen för de som hyr en surrugatmamma att välja perfekta gener för sitt barn från ägg-donatorer och sperma-donatorer. Det kallar jag humanism för barnets och framtidens bästa. Tänk att vara född perfekt för Sverige med intelligenta gener och med föräldrar som ger dig friheten att välja din egen väg i livet. Vilket previlegie. Kan livet egentligen bli bättre än så?

Det finns väl bara en sak att klaga på och det är väl att dina föräldrar överbefolkar planeten, men är du å andra sidan född fullt frisk och med ett relativt gott IQ så anser jag att allt är gott.

Seså surrugatbarn du är född i välfärd! Var nöjd med allt som livet ger!

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

PS.Vi har valt det mest seriösa presentationsverktyget vi kunde finna och det blev WordPress.com Annonserna du ibland kan se nedan finansierar WordPress.com och gynnar inte Vetenskapliga partiet ekonomiskt.

 

2 reaktioner till “Surrogatbarn – Var nöjd med allt som livet ger!

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s