Extremism ska lagstiftas och mentalvårdas bort ur samhället

Extremism skall lagstiftas och mentalvårdas bort ur samhället demokratiskt via brottsbalken. Här har vi några exempel på vad som kan tänkas införas om Vetenskapliga partiet får makten.

Den person som gör sig skyldig till eller medverkar till ovetenskapligt skärande i barn som saknar medicinsk grund eller som planerar att skära i sina barn av religiösa eller kulturella grunder ska dömas till mental vård på obestämd tid och med en minsta vårdtid på ett år, samt dömas till permanent utvisning ur landet om så är möjligt. Om personen är utländsk medborgare och friskförklaras och inte bedöms skära i fler barn efter utvisningen kan vård göras om till utvisning.

Den person som gör sig skyldig till att propagera för våld eller uppvigling på religiösa grunder ska dömas till mental vård på minst en månad och högst ett år samt permanent utvisning ur landet om så är möjligt, så vida det inte finns rimliga skäl för våldet såsom propageras ex. självförsvar.

Den person som gör sig skyldig till hot eller mutor mot annan person i syfte att avbryta relation med annan individ p.g.a. ras, eller religiös bakgrund ska dömas till mental vård på minst en månad och högst ett år samt permanent utvisning ur landet om så är möjligt

Den person som gör sig skyldig till att påtvinga annan individ religiösa ceremonier eller religiösa eller traditionella klädesplagg medelst hot eller mutor ska dömas till mental vård på minst en månad och högst ett år och därefter utvisas om så är möjligt.

Den person som gör sig skyldig till att inneha en skrift som uppmanar till våld eller uppvigling på religiösa grunder och propagerar för denna skrift ska dömas till mental vård på minst en månad och högst ett år och därefter utvisas om så är möjligt.

Den person som gör sig skyldig till att avla barn i religiöst invasionsyfte att överbefolka och indoktrinera sina barn i en sekteristisk religion i syfte att ta över och avskaffa demokratin skall dömas till sterilisering, mental vård och permanent inlåsning. Friskförklaring leder till permanent utvisning om så är möjligt.

7 reaktioner till “Extremism ska lagstiftas och mentalvårdas bort ur samhället

 1. Problemet är att bevisa det sistnämda, annars verkar det ok tycker jag. Skicka till Justitieministern och övriga partier. Kontentan av det jag nu sett är (för att summera saken) att företrädarna för Islam utnyttjar våra demokratiska instutitioner och ”mänskliga rättigheter” (religionsfrihet) för att organisera Islam i västeuropa, emedan religionen Islam i sig enbart syftar till en religiös totalitär underkastellse under religionen, utan tillstymmelse av demokratiska rättigheter och fritt tänkande. Islam är en 2000-årig gammalt religiöst strunt som inte har förändrats sedan dess tillblivelse och det säger ju allt.

  Islam är helt emot demokratin (men utnyttjar den för sina politiska syften) och dess mål är politisk kontroll och maktövertagande. Liknande förekomm förr när kyrkan hade nästan oinskränkt makt i Sverige och Europa och med en lagstiftning som vidmakthöll kyrkans auktoritet över medborgarna. Enda sättet att komma åt religions-slaveriet och det religiösa påbuden är att lagstifta bort eländet. ( eller helt enkelt deportera dem till sina urprungs-länder ) De som kommer hit och som har fått ”uppehållstillstånd” ska tvingas att ha dubbla medborgarskap och bör förlora sitt svenska om de bedriver religiös exremissm eller försöker påtvinga någon religiös underkastelse genom hot och våld eller i övrigt sociala sanktioner av straffkarraktär (tex uteslutning av gemenskap mm). Religiösa symboler bör förbjudas. Att tex komma hit som flykting för att sedan åka till ett annat land för att ansluta sig till terrorstämplade organisationer ska medföra utvisning på livstid och förlorat medborgarskap ”självfallet”. Allt ekonomiskt stöd och propaganda för sådan extremism bör förbjudas.

  1. Via SÄPO kan det, helt säkert, på olika vis bevisas, tror jag.

   Bra idé att skicka till justitieministern och övriga partier, men det bästa är att skaffa fler medlemmar och fler röster. Då får vi den mediala uppmärksamhet som kommer ge resultat.

   Tror att din summering är delvis korrekt, men att religionen Islam syftar till total utradering av allt annat och att enbart Islam ska bli kvar.

   Tvång om dubbla medborgarskap är kanske rimligt.

 2. Läste just det här, sagt av en annan sanningssägare som också förespråkade meditation; Osho on Salman Rushdie and The Satanic Verses – oshonews.com
  Underbar läsning, förde mig i rätt riktning. Min överansträngda hjärna som har grubblat så mycket över företeelsen ”religion” på sista tiden (vetenskapliga partiets fel…eller förtjänst) fick äntligen klarhet och börjar slappna av, skönt, känner mig redo för att gå in i meditation äntligen….men först mer dumheter…inget som främjar barns utveckling till en självständigt tänkande medveten individ precis! Allt verkar handla om att föräldrarna vill ge rätt svar på den store Allahs frågor som bestämmer om det blir himlen eller helvetet efter döden….det gäller att ha framförhållning! Youtube; Barnuppfostran i Islam Abdul Wadud

   1. En god vän till familjen, en tjej på 17 år berättade att i hennes skola har två tjejkompisar med muslimska föräldrar sagt att de vill lämna islam men att föräldrarna inte tillåter det och att de har fått kämpa hårt för att slippa använda sjal.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s