[Problemet löst] Så hjälper vi människor ur extrema sekter

I ett tidigare inlägg frågade jag mig hur man genomför en gigantisk avprogrammering av en stor farlig religiös sekt.

I dag kom svaret. När man slappnar av och är öppen för intryck i meditation kommer de naturliga svaren ibland som om de alltid funnits där, liksom legat och väntat på att man ska slappna av så att de kan komma fram. Detta är styrkan med meditation.

Det handlar inte om klädsel. Det handlar inte om vad man kallar sig. Det handlar om mental friskhet och trygghet för människorna i samhället. Det man måste definiera är vad som är tryggt och mentalt friskt, vad som kan tillåtas av samhället enligt lagen och vad som måste förbjudas och varför.

Svaret är lagstiftning. Vi kan stifta lagar som gör lättare för människor att lämna extrema sekter på ett tryggt sätt. Vi kan stifta lagar som skyddar flickor och kvinnors rätt att välja sin egen klädsel utan påtryckningar. Vi kan göra kvinnoförtryck olagligt, tom. definiera det som mentalt sjukt. Vi kan skapa en lagstifting som tillåter övervakning av extremister som befinner sig i Sverige så att när de bryter mot dessa lagar kan arresteras, avvisas eller låsas in på mentalsjukhus.

Vi kan skapa lagar som gör det omöjligt att predika mentalt sjuka strofer. Vi kan göra det olagligt att inneha böcker som uppmanar till våld och slakt av andra människor. Vi kan stifta lagar som definierar vilka beteenden som är mentalt sjuka och leder till permanent inlåsning på mentalsjukhus. Vi kan stifta lagar som begränsar en mentalt sjuk barnavel som leder till överbefolkning, svält och kannibalism.

En röst på Vetenskapliga partiet är en röst på att sådana lagar stiftas.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

PS.Vi har valt det mest seriösa presentationsverktyget vi kunde finna och det blev WordPress.com Annonserna du ibland kan se nedan finansierar WordPress.com och gynnar inte Vetenskapliga partiet ekonomiskt.

Annonser

4 reaktioner på ”[Problemet löst] Så hjälper vi människor ur extrema sekter

  1. Kvinnoförtryck är redan olagligt. Tankegods kan inte behandlas eller tvångs diagnostiseras. Lagar kan aldrig definiera vad som är sjukt beteende respektive friskt (i tanke). Enbart handlingar.

  2. Abort är inget straff! Det är en metod vi har bestämt ska gälla från en viss tid som gått sen spermien träffar ägget. Problemet är inte aborten. Problemet är vid vilket skede och tid som förflutit i utvecklingen som om en eventuell abort ska ske. Kan en abort ske vid en skadlig maktposition hos en direkt individ? Även om föremålet för aborten uppnått exempelvis femtiosju års ålder? Föremålet för aborten skadar framtida generationers liv och sprider gifter som dödar framtiden, men underlättar för nästa giriga enlivsgeneration att bli ännu ”Mättare”, fetare. fulare, girigare och allt mer accepterad genom en form av Nepotism som frodas utan att släkten behöver vara med. Ju mer skräck och rädsla som lyckas spridas vidare så sållar det ut vilka som vågar öppna ”Åsiktsdumtruten” som sittter nedanför ”Tyckandedumstruten” från de som bara fattar ingenting eller fattar nästan någonting och kissar ned sig vid ett lätt hot om säkerheten. Vidare vidd i denna fråga blir i mitt fall rysande hårresande och skapar ett behov att utrycka mig i andra former än det begränsande ordet och skriften. Det är här resan börjar! Vi börjar vid nästa abort som får stanna vid ett tankeexperiment och vidare får utvecklas i en komposition av blandade färger på en yta. Helt ofarligt!

  3. Pybusa,
    Din fråga ”Kan en abort ske vid en skadlig maktposition hos en direkt individ?” är högaktuell. Vi har individer som stödjer diverse extremreligiösa grupper i invasioner. Abortera gärna om du kan! Från min sida får du applåder om du lyckas. Inte mycket annat tycks mig i dagslsäget mer moraliskt riktigt än sådana aborter.

Skaffa ett gratis Wordpress-konto och kommentera här!

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s