[Problemet löst] Så hjälper vi människor ur extrema sekter

I ett tidigare inlägg frågade jag mig hur man genomför en gigantisk avprogrammering av en stor farlig religiös sekt.

I dag kom svaret. När man slappnar av och är öppen för intryck i meditation kommer de naturliga svaren ibland som om de alltid funnits där, liksom legat och väntat på att man ska slappna av så att de kan komma fram. Detta är styrkan med meditation.

Det handlar inte om klädsel. Det handlar inte om vad man kallar sig. Det handlar om mental friskhet och trygghet för människorna i samhället. Det man måste definiera är vad som är tryggt och mentalt friskt, vad som kan tillåtas av samhället enligt lagen och vad som måste förbjudas och varför.

Svaret är lagstiftning. Vi kan stifta lagar som gör lättare för människor att lämna extrema sekter på ett tryggt sätt. Vi kan stifta lagar som skyddar flickor och kvinnors rätt att välja sin egen klädsel utan påtryckningar. Vi kan göra kvinnoförtryck olagligt, tom. definiera det som mentalt sjukt. Vi kan skapa en lagstifting som tillåter övervakning av extremister som befinner sig i Sverige så att när de bryter mot dessa lagar kan arresteras, avvisas eller låsas in på mentalsjukhus.

Vi kan skapa lagar som gör det omöjligt att predika mentalt sjuka strofer. Vi kan göra det olagligt att inneha böcker som uppmanar till våld och slakt av andra människor. Vi kan stifta lagar som definierar vilka beteenden som är mentalt sjuka och leder till permanent inlåsning på mentalsjukhus. Vi kan stifta lagar som begränsar en mentalt sjuk barnavel som leder till överbefolkning, svält och kannibalism.

En röst på Vetenskapliga partiet är en röst på att sådana lagar stiftas.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

PS.Vi har valt det mest seriösa presentationsverktyget vi kunde finna och det blev WordPress.com Annonserna du ibland kan se nedan finansierar WordPress.com och gynnar inte Vetenskapliga partiet ekonomiskt.

Annonser

2 reaktioner på ”[Problemet löst] Så hjälper vi människor ur extrema sekter

  1. Kvinnoförtryck är redan olagligt. Tankegods kan inte behandlas eller tvångs diagnostiseras. Lagar kan aldrig definiera vad som är sjukt beteende respektive friskt (i tanke). Enbart handlingar.

    Gilla

Skaffa ett gratis Wordpress-konto och kommentera här!

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s