Slöja ska förbjudas för att ge ett ökat D-vitaminupptag och för att minska extremism

Rent medicinskt skapar slöjan D-vitaminbrist i många kulturer, vilket är skadligt. Rätt mängd D-vitamin kan förhindra osteoporos, även andra åkommor såsom hjärtsjukdomar, typ 1 diabetes, multipel skleros och rheumatoid arthrit. Det finns även en stor risk att utveckla dödlig cancer, inkluderat bröst cancer. Spädbarn som föds med brist på D-vitamin lider i större utsträckning av epelepsi.

I länder som Sverige blir nivån av D-vitamin kritiskt låg med risk för både mor och eventuell avkomma. Bl.a. ökar risken för att få autistiska barn.

Argument för förbudet är dessutom krav på tydlig identifiering, bekämpning av religiös extremism och skydd för kvinnor och flickor som tvingas att bära slöja mot sin vilja.

Om Vetenskapliga partiet får makten kommer en liknande lag som nedan sannolikt införas:

Ertappas man i slöja kan man dömas till ringa böter och tvingas gå en medborgarkurs som förklarar alla medborgares lika rättigheter.

Män som tvingar sin fru eller sina döttrar att bära slöja kan dömas till grova böter och mellan en månad till ett års fängelse med påföljande utvisning.

Annonser

9 reaktioner på ”Slöja ska förbjudas för att ge ett ökat D-vitaminupptag och för att minska extremism

 1. Vad ska man göra med alla beslöjade kvinnor? Vad gör man med barn som gör vad föräldrarna vill eller pådyvlar dem religiösa symboler? Jo visst, man kan förbjuda symboler. Ingen får ju bära nazisymboler offentligt t.ex. (eftersom det kan anses vara stötande), så varför kan man inte förbjuda slöja som symbol för en religiös kultur som förordar dödsstraff för att man är ateist eller icke troende?

  Gilla

  • Vad ska man göra med alla beslöjade kvinnor?
   – Vi hjälper dem att få av den.

   ”Vad gör man med barn som gör vad föräldrarna vill eller pådyvlar dem religiösa symboler?”
   – Man bötfäller dem eller bestraffar dem genom de lagar som jag skrivit ovan så att de tillfrisknar mentalt ur extrem religion.

   ” … så varför kan man inte förbjuda slöja som symbol för en religiös kultur som förordar dödsstraff för att man är ateist eller icke troende?”
   – Det kan man givetvis eftersom motsatsen givetvis är mentalt sjukt och inte kan samexistera i en vetenskaplig kultur. Det försöker vi genomföra genom de lagar som jag skrivit ovan.

   Gilla

 2. Har du vetenskapliga bevis för att alla muslimska kvinnor som bär slöja i Sverige gör det som symbol för att muslimerna vill ta över Sverige och införa sharialagen?
  Har du vetenskapliga bevis för att muslimska kvinnor i Sverige föder fler barn i genomsnitt än övriga invånare?
  Det finns många myter och jag vill veta sanningen.

  Gilla

  • Nej. De flesta som kallar sig ”muslimska kvinnor” har nog ingen aning om varför de har slöjan på sig, eller ens hur Muhammed enligt Koranen definierat en ”muslim”. Det är nog bara något de växt upp med och de förstår nog inte helt att det för med sig extremism när vissa personer radikaliseras av illvilliga mullor.

   Sen finns det kvinnor som har en uppfattning om varför de bär slöjan, ex. för att separera sig, undvika integration, för att de känner sig för mer, trots att de flesta tänker motsatsen, för att hyckla för släkten, för pengar eller pga. hot.

   Enligt koranen finns det f.ö. inte många muslimer, utan mest kafirer, dvs. hycklare.

   Jag tror egentligen inte vi behöver Vetenskapliga bevis för att alla muslimska kvinnor som bär slöja i Sverige gör det som symbol för att muslimerna vill ta över Sverige, avskaffa demokratin och införa sharialagen. Att det är så betvivlar jag starkt. Detta mål har givetvis enbart ett fåtal extremister och deras plan är givetvis att radikalisera Islam och förtrycka kvinnan så hon har sex på mannens order. Det är inget som är specifikt för just Islam, men för fler religioner. Islam skiljer sig nog enbart på den punkten att snarare än sekularisering verkar radikaliseringen tilltaga av någon konstig anledning. Kan de kanske vara pengar från Wahabbister som köper mullorna i väst? Verkar troligt.

   Att religiösa i allmänhet föder fler barn i genomsnitt än övriga invånare är, som jag ser det, en given sanning utan minsta tvivel och att extrem religiösa föder fler än sekulära är med stor sannolikhet också sant.

   Men googla finn gärna bevis som kan förändra min uppfattning om den saken! Jag tror du kommer finna raka motsatsen.

   Gilla

 3. Rent medicinskt skapar slöjan D-vitaminbrist i många kulturer. I länder som Sverige blir vitaminnivån kritiskt låg med risk för både mor och eventuell avkomma. Bl.a. ökar risken för att få autistiska barn.

  Gilla

 4. Det här är nog det första vettiga partiet jag har hittat på ett tag. :)

  Jag undrar hur ni ser på invandrings politiken idag? Kunde inte riktigt hitta något om det.

  Vill ni göra språkkunskaper i svenska obligatoriskt för medborgarskap?
  Tycker ni att vi tar in för många eller för lite invandrare idag? och varför?
  Tycker ni att vi ska hjälpa krigsdrabbade länder med bidrag till närområden eller ge asyl i Sverige?
  Ska det bli lättare eller svårare att bli medborgare i Sverige?
  Vad tycker ni om områden som Rosengård, Husby m.m? Där invånarna har svårt att komma in i det svenska samhället.

  Gilla

  • Tackar Christoffer!
   Vett är ovanligt i svensk politik så Vetenskapliga partiet gratulerar dig att du äntligen anser att du funnit det hos oss.

   Som svar på din fråga om vår invandringspolitik:
   Invandringspolitiken ingår som en viktig del i vår viktigaste och grönaste fråga. Vi är sepciellt emot extremreligiös invandring med påföljande barnavel in-absurdum helt enklelt för att det leder fel för miljön. Att vara för sådan invandring är givetvis skadligt för miljön på lång sikt. Läs mer om den saken här: https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2014/02/15/nedvaxt-inte-tillvaxt-partiets-och-varldens-viktigaste-fraga/

   Det som leder rätt är givetvis bistånd till åtgärder som löser grundproblemen i världen på bästa sätt.

   Ja och Nej. Språkkunskaper i svenska behöver kanske inte vara obligatoriskt för medborgarskap, men man bör åtminstone kunna engelska för att klara sig bra i Sverige som svensk medborgare.

   Ja. Visst ska vi hjälpa krigsdrabbade länder med bidrag till närområden på ett sätt som har potential att lösa grundproblemet och endast ge asyl i Sverige då det verkligen finns ett verkligt behov, ex. Salman Rushdie som fick en fatwa på sitt huvud, samt om personen kan antas passa sig väl i ett svenskt samhälle. Då hjälper man sannolikt flest och varje krona får då bäst effekt. Har man en extrem religion passar man givetvis bäst i länder som fortfarande på 2000-talet, lustigt nog, har sådana.

   Ja. Med Vetenskapliga partiets politik kommer det bli svårare att bli medborgare i Sverige, men kanske lättare för de med riktiga flyktingskäl, såsom ateisten Salman Rushdie, som verkligen har potential att passa för ett liv i Sverige.

   Vad gäller Rosengård, Husby m.m. så tycker jag personligen synd om människor som inte lyckats integreras väl i samhället. Det måste kännas som en förlust. Kanske har de indoktrinerats att fokusera och tro på våldsamma gamla fantasier eller degenererats av århundrade av kusingiften och religionstvång?

   Det är ingen enskiljd individs fel, men tragiskt är det. Jag anser att vi ska hjälpa dessa människor att integreras och bli lyckliga i Sverige om det är möjligt. De som har extrema våldsamma religioner måste placeras på mentalsjukhus eller utvisas, anser jag.

   Gilla

 5. Ping: Darwinism – Medicin – D-vitamin – Tolerans – Människans anpassning till sin omgivning | Vetenskapliga partiet

Skaffa ett gratis Wordpress-konto och kommentera här!

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s