Varning!!! – Det är livsfarligt för Sverige att vara med i NATO och EU

Det är inte enbart dåligt för en stor andel av medborgarna rent ekonomisk att vara med i EU eftersom det leder till sämre demokrati, arbetslöshet, försämrade villkor och en massa andra lustigheter, men det är dessutom LIVSFARLIGT för Sverige att vara med i NATO och EU.

Det inser jag när jag besöker Vaken.se som har ett mycket intressant youtubeklipp med Paul Craig Roberts. Han varnar för att neocons i USA planerar ett kärnvapenkrig i Europa i syfte att invadera Ryssland. Det är tydligen därför de stödjer nynazister i Ukraina.

De länder som går ur EU och NATO först kan undvika att bli en del av detta sjuka och farliga spel och samtidigt kyla ner Ukraina-konflikten rejält, tror jag. Vem vill göra affärer med ledare som hotar med kärnvapenkrig? Detta måste bestraffas!

Amerikaner i USA bör se till att ledarskapet bibehåller freden eller snarast aktivera ett självförsvar med de vapen de fortfarande har om de inte vill bli ansvariga för ett sådant kärnvapenkrig. Ryssland bör sannolikt idag planera USAs ledarskaps totala ”omformning” med tanke på vad som kommit ut. Inget annat verkar rimligt. Det är självförsvar att ta hand om dessa neocons så som läget ser ut.

Kanske kan Paul få amerikanerna att vakna upp och göra det rätta och få bort dessa neocons ur USAs styre helt utan Rysslands hjälp? Vi hoppas innerligt att så sker. Tack på förhand till det amerikanska folket.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

PS.Vi har valt det mest seriösa presentationsverktyget vi kunde finna och det blev WordPress.com Annonserna du ibland kan se nedan finansierar WordPress.com och gynnar inte Vetenskapliga partiet ekonomiskt.

6 reaktioner till “Varning!!! – Det är livsfarligt för Sverige att vara med i NATO och EU

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s