MH17 – Var det Ukrainas, Putins, Judarnas, alkoholens, kristendomens eller bögarnas fel?

Ukrainas fel? Indirekt kanske? Att stödja nynazism eller s.k. neocons i extremt överdriven skräck för Ryssland är givetvis ologiskt. Extremism leder givetvis till mer krig.

Putins fel? Nej. Knappast. Han framstår som så balanserad och diplomatisk att jag nominerar honom till Nobels fredspris.

Judarnas fel? Inte omöjligt. Denna manöver är i så fall en avledande manöver som ska hålla er upptagna under invasionen av Gaza där de sannolikt ska jämna stället med marken och bygga nya bosättningar.

Bögarnas fel, som Grotesco sjunger? Nej, sannolikt inte, fast man vet ju aldrig om pedofil-bögar (vilka vårt gode Putin och Rysslands folk tillsammans har lagstiftat emot) kan ha groomat dessa soldater i unga år så att de nu har ett homosexuellt betende och nu har tagit till alkoholen pga. sexuella övergrepp och att det i sin tur lett till nedskjutningen av ett muslimskt flygplan som är full av människor som fördömmer just deras homosexuella betende?

(Edit: Pedofili genom bortgifte av väldigt unga flickor verkar dock vara ok i vissa muslimska länder eftersom Muhammed lär ha haft en 6-årig fru, Aisha som så att säga fick smaka på farbror bosses klubba vid 9 prs ålder. Kan det vara därför våra politiker är så positiva till Islam? De är helt enkelt pedofiler hela bunten?)

Alkoholens fel? Förmodligen. Den enklaste förklaringen. Denna artikel från Vaken.se berättar om varför. Utmärkt journalism. Kan insikten om att muslimer som tyr sig till Koranens verser de facto stödjer mord på ”otrogna” ha motiverat soldaterna att i ett rus av alkohol skicka dem till paradiset med 72 jungfrur till var man och, får vi gissa, 72 giggolos till var kvinna? :-)

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

PS.Vi har valt det mest seriösa presentationsverktyget vi kunde finna och det blev WordPress.com Annonserna du ibland kan se nedan finansierar WordPress.com och gynnar inte Vetenskapliga partiet ekonomiskt.

 

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s