Censurerad Nyhet – Ej i styrd media – Statskupp mot Vladimir Putin förbereds i Ryssland

Via Blushift hittar jag ett youtube-klipp med en trovärdig analys av hur statskuppen mot Vladimir Putin kommer gå till.

Detta kommer du givetvis inte se i den svenska nykonservativa styrda median som saknar journalism med höjd. Så när det sker kommer heller inte konspirationen belysas. Jag uppmanar alla att sluta läsa den och sluta länka till den styrda median och helst slänga ut TVn också. Den är nämligen irrelevant om man vill veta viktiga sanningar.

Nej, det är INTE ”public service” för den är inte ”i allmänhetens tjänst eller i allmännyttig” om den innebär ”publik sövning”

Så vad kan Vladimir Putin göra? Givetvis måste han uppmuntra extremt bra arbete via rysk underrättelsetjänst och arrestera/fimpa de som inte är lojala sitt land, sina uppgifter och sin demokrati och döma dem för landsförräderi.

Kan dessutom vara rätt att utvisa misstänkta amerikaner, arrestera kända kollaboratörer och att utvisa den amerikanska ambassadören kvickt till USA, kanske fimpa kärnvapenkrigstörstande ”neocons” som är farliga för oss alla i USA också. Kärnvapenkrig i Europa är nämligen inte i någon amerikans intresse heller. Kör hårt Vladimir och kanske ska vi önska europeiska underrättelse officerare lycka till också så de kan stoppa kriget! Visa mod och gott ledarskap!

Faktum: Nato och EU och Sveriges regering beter sig likt Hitler. Detta måste brytas!!! Alliansen med neocon-agenterna Carl Bildt och Fredrik Reinfeldt måste därför väck i valet och ersättas med rätt individer om vi vill skapa fred och göra det bästa för framtidens generationer!

Till Sverigedemokraterna och Vänsterpartiet vill jag säga att fred i Europa är betydligt större än invandring eller inte invandring, så sluta käbbla och samverka i detta mot alla de andra krigsivrande partierna! Visa lite djävla stake!

Till er väljare säger jag: Välj med omsorg för alltför många i Socialdemokraterna och Miljöpartistet är köpta krigsivrare som drog oss in i krig med Afghanistan! Välj goda modiga ledare!

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

PS.Vi har valt det mest seriösa presentationsverktyget vi kunde finna och det blev WordPress.com Annonserna du ibland kan se nedan finansierar WordPress.com och gynnar inte Vetenskapliga partiet ekonomiskt.

2 reaktioner till “Censurerad Nyhet – Ej i styrd media – Statskupp mot Vladimir Putin förbereds i Ryssland

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s