Gerillamarknadsföring – Vetenskapliga partiet skyddar både ditt & dina barns arsle.

Jag vill klargöra att jag absolut inte uppmanar människor till att begå skadegörelse i samband med gerillamarknadsföring, men om någon ändå vill göra det så gör det i alla fall med stil och minimera skadan om så är möjligt så det inte skapar onödig negativitet mot partiet! Om det görs med stil är dessutom sannolikheten stor att gerillamarknadsföringen finns kvar längre.

Här är en bild på ett sadelskydd för en cykel. Folk som cyklar förtjänar givetvis torra arslen. Ett ganska riskfritt och nyttigt upptåg.

Beställer/tillverkar man sadelskydd och hjälper människors arslen kan dessa få människor att tänka till om texten är rätt.

Ex.
Vetenskapliga partiet
skyddar både ditt &
dina barns arsle.

Vet inte hur dyrt det kan vara, men kanske det kan göras ganska billigt och få väldigt bra effekt. Kanske kan man använda gamla regnkappor som köps in second hand och göra en mall som man applicerar texten med?

Här har jag tre olika förslag på gerillamarknadsföringsbilder för Vetenskapliga partiet som kan tänkas tilltala de som är villiga att busa samtidigt som de uppmärksammar människor på världens viktigaste fråga:

gerillamarknadsföring-vetenskapliga-partiet-varnings-dekal
Denna varningsdekal är kanske mest passande där människor dyrkar pengar och tillväxt mest?

gerillamarknadsföring-vetenskapliga-partiet-varningsposter-överbefolkning
Denna bild kanske är passande som gerillamarknadsföring där människor reser kollektivt? Använd i så fall tejp som inte gör märken! En liten bild får kanske sitta kvar längre?

2 reaktioner till “Gerillamarknadsföring – Vetenskapliga partiet skyddar både ditt & dina barns arsle.

  1. Mycket bra! Behöver snart den där tejpen som inte gör märken, var köper man den? Och hur ställer du dig till att den fina lilla mörkgrå och gröna dekalen med mycket viktig info klistras upp på 250 ställen nu inför valet?

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s