Leder Sverigedemokraternas politik till överbefolkning av Sverige?

Sverigedemokraterna likt de andra partierna vill att det föds mer barn i Sverige. Det inser jag när jag tittar på ett youtube-klipp där Jimmie Åkesson utfrågas av Adaktusson.

Adaktusson: ”Skulle det födas fler barn i Sverige med Sverigedemokraternas politik?”
Jimmie: ”Vi behöver föda fler barn i det här landet, Vi ser en en kraftigt åldrande befolkning. Vi ser hur allt färre ska försörja allt fler och naturligtvis så behöver vi öka befolkningen.”
Adaktusson: ”Hur många fler barn skulle födas med er politik?”
Jimmie: ”Jag tror inte vi att gjort några sådana detaljerade beräkningar faktiskt”…

Jag ser det som positivt att Sverigedemokraterna vill begränsa invandringen, eftersom jag tror att det är rätt på lång sikt för oss alla och framtidens generationer i Sverige, men rekommenderar starkt att Sverigedemokraterna gör de detaljerade beräkningarna, vilka Adaktusson efterfrågar, genom att ex. ta hjälp av forskare såsom biloger som har data om våra djur, arkeologer som vet vad som skett i historien tidigare och matematiker som vet hur man räknar rätt och att Sverigedemokraterna med hjälp av dessa individer räknar på tillgängliga resurser, önskad konsumtionsnivå och välfärd, vilken naturrikedom Sverigedemokraterna vill ha samt tillväxten Sverigedemokraterna önskar sig så att inte Sverigedemokraterna likt de andra partierna leder oss mot den avgrund som många andra länder nu befinner sig i med överbefolkning revolutioner, krig och svält.

Tag dock inte hjälp av ekonomer i Sverige hur som helst! De flesta ekonomer tycks komma från Trögfattarföreningen och har knappast ens en aning om vad ordet ekonomi egentligen betyder.

En röst på Vetenskapliga partiet är både en röst på starkt begränsad invandring och genomtänkt barnavel i balans med resurser och naturen i Sverige eftersom det kommer bli det bästa på lång sikt för Sverige.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

PS. Vi har valt det mest seriösa presentationsverktyget vi kunde finna och det blev WordPress.com Annonserna du ibland kan se nedan finansierar WordPress.com och gynnar inte Vetenskapliga partiet ekonomiskt.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s