Video – En attack på svensk demokrati från s.k. ”antirasister”

RTs video på Youtube där antirasister attackerar de icke-rasistiska Svenskarnas parti och Polisen.

De bryr sig inte om demokrati. De bryr sig inte om yttrandefrihet eller om våra barns framtid. De kallar sig antirasister, men flera av dem är de facto ofta rasister själva.

De ser ut som ganska vanliga punkare och drogmissbrukare och en hel del muslimer, tycks det mig, som har sin religion som drog. Kanske vill muslimerna ta över och utrota alla andra religioner och ateister inkl. punkare, men det talar de sannolikt tyst om i dagsläget givetvis. Så ser det i alla fall ut eftersom jag kan se en saudisk schal hos en av våldsverkarna.

Detta är givetvis planerad hatisk brottslighet och ska givetvis bestraffas väldigt hårt. När Vetenskapliga partiet får makten kommer straffen skärpas för sådant beteende och polisen kommer ha till uppgift att arrestera var enda en av de våldsverkare som stör demokratin. Om det behövs ska militär kallas in eftersom en attack från utlandet måste räknas som invasion och hanteras på sådant vis.

I en demokrati har alla rätt att yttra sig och alla har rätt att komma och lyssna respektfullt även om man inte håller med om budskapet. Ingen har rätt att bryta mot svensk lag.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

PS. Vi har valt det mest seriösa presentationsverktyget vi kunde finna och det blev WordPress.com Annonserna du ibland kan se nedan finansierar WordPress.com och gynnar inte Vetenskapliga partiet ekonomiskt.

2 reaktioner till “Video – En attack på svensk demokrati från s.k. ”antirasister”

  1. Mycket bra skrivet! Vetenskapliga partiet behövs i riksdagen. Vetenskap och nationalism är den politiska framtiden i Sverige. Mvh Emil Sjöström.

    1. Nationalism är logiskt ur ett grönt perspektiv eftersom det minskar smutsiga transporter. Det kan även skydda Sverige mot våldsamma sekter som idag begår folkmord på kristna och ateister och vill avliva alla judar. Nationalism innebär även tullmur som innebär skyddade företag och möjligheten att föra en jämlik politik, dvs. röd politik.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s