Endast en journalist på ETC har förmåga till fullgod journalism

…och det är därför jag slutat länka till ETC generellt. Med den dåliga journalistiken från de flesta andra journalister på ETC är tidningen helt enkelt för dålig att länka till. Man ska länka rätt och klicka rätt!

Undantaget på ETC heter Kajsa Ekis Ekman. Jag har tidigare berömt hennes journalistik.

Idag hittar jag ytterligare ett viktigt inlägg av Kajsa som heter ”Vi har aldrig varit rikare – ändå växer fattigdomen”.

Som en gåva till Kajsa vill jag här ge henne kött på benen att krossa Sverigedemokraterna för det ligger givetvis i ETCs generella intresse nu i valet, även i mitt, eftersom borgelighet inte är lösningen på de problem vi står inför.

Vänstern måste enas. Förfördelade svenskar som i extrem invandringsförvirring blivit ”anti-kommunister”, miljöpartister för jämlikhet som befinner sig mitt i ett borgerligt miljöparti för ett miljövidrigt EU, samma parti som annonserar i ETC med partiledare som är minst sagt tvivilaktiga för en grön politik. Invandrare som tyr sig till ett ”Socialdemokraterna” som knappast kan anses vara vare sig demokratiskt eller socialistiskt längre. Det håller inte.

Hur enar vi vänstern? Det är egentligen ganska enkelt. Vänsterpartiet kan kanske stå som grund men det behövs lite lite mer stake på Vänsterpartiet.

1. Acceptera att vi i Sverige är en svensk folkgrupp som behöver skyddas, precis som vi vill skydda vilken annan folkgrupp som helst måste vi också skydda vår egen folkgrupp. Det är inte rasism, tvärtom. Det är helt vanlig sund självbevarelsedrift. Betvivlar ni den saken så slå upp ordet rasism! Att motverka den svenska folkgruppens existens är i själva verket inte enbart ”de facto”-rasism, det är rasism enligt ordets riktiga betydelse.

2. Vänsterns vilja att hjälpa andra folkgrupper internationellt kan kanaliseras så att denna vilja inte hotar den svenska folkgruppen. Då kan vi dessutom hjälpa fler människor av andra folkgrupper för samma mängd pengar och dessutom hjälpa de människor som har störst skyddsbehov, ex. de som inte är muslimer på muslimsk mark idag.

3. Vänstern måste fördömma den religion som är emot vänsterns egen existens. Om muslimer följer Koranen, vilket tycks vara definitionen av muslim, kan dessa inte leva i ett demokratiskt samhälle alls. Man behöver endast ha minimal läskunnighet för att inse den saken. Koranen är religionsrasistisk och starkt anti-semitisk och motverkar yttrandefrihet. Betvivlar ni den saken så kolla upp fakta!

4. Fördöm inte enbart Islam men alla religioner! De är meningslösa fantasifoster och ett opium för folket och därmed ett hot mot demokratin. Vänstern missgynnas av ett folk som befinner sig i ett töcken av droger eller religion.

Vetenskapliga partiet är ett fullgott alternativ för att ena vänstern, anser jag, men jag behöver fler äkta människor med hjärtat till vänster och hjärnor i full funktion om jag ska lyckas.

Uppmärksamma mig gärna! Jag tål hårda frågor och hård kritik.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

PS. Att fördela resurserna med vänsterpolitik löser en del av ekvationen men enligt David Attenborough behöver vi mer än så om vi vill lyckas.

Välkommen att kommentera! Läs gärna kommentarsreglerna i menyn!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s