Israel fördöms av judar som överlevt Hitlers folkmord

Global Illumination Council läser jag att de judar som överlevt Hitlers folkmord nu fördömer Israels regering för invasionen och folkmordet i Gaza.

Jag vill mildra kritiken mot Israels regering med att judarna aldrig hotade Tyskarna med utrotning, vilket de facto varje muslim gör med tanke på hur Koranen och Haditherna är skrivna. De är ganska exakt formulerade vad gäller utrotningen av otrogna, ex. kristna och ateister, och i synnerhet judar.

Det är ett klart faktum för den som undersöker saken.

Utrotningen och den etniska rensningen av muslimer från Palestina måste med den kunskapen rimligen ses som en typ av självförsvar tills den dag muslimerna själva ex. väljer att byta religion eller väljer en ny profet eller liknande som på så vis nedgraderar religionens inbyggda fascism och våldsamhet.

Samtidigt har jag medlidande med de muslimer som inte vågar lämna sekterismen i rädsla för sektens attityd till apostasi, nämligen dödstraff.

Värt att tillägga är att våldsamheter, såsom folkmord, alls inte är något som Islam som religion är ensamt om även om jag tror att få religioner har det inskrivet som acceptabelt beteende.

”Imagine no religion” /John Lennon

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Annons

En reaktion till “Israel fördöms av judar som överlevt Hitlers folkmord

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s