Miljöpartiet och Vänsterpartiet kan tvingas vakna upp från en global klimatbluff

Här är den bästa klimat-bilden jag funnit hittills på varför klimathotet sannolikt inte finns. Undersök den själv eller tag hjälp av någon i din familj som är intelligent!

Miljöpartiet och Vänsterpartiet verkar helt i onödan ha bestämt sig för vad som är sanningen om klimatet eftersom de tror att det gynnar deras egen agenda. Jag tror det är ett dåligt sätt att hantera frågan. Det bästa är att snabbt vakna upp och göra en gigantisk pudel och dessutom vara först med det, anser jag.

Att som MP lägga upp en bild på en flicka i pulka på en backe med smältande snö, med de fakta som finns vid handen, är ytterst tveksamt. Jag anser att det kan komma att skada den gröna rörelsen på lång sikt, speciellt om temperaturerna börjar dala kraftigt vilket verkar vara en klar möjlighet.

Frågan är om det är medlemmarna som bestämt inriktningen eller ett ledarskap som är inkompetent? Ledarskapet i partierna tvingas kanske följa kongressbeslut? Jag tror dock att vetenskap och sökande efter sanningen kan hjälpa en grön politik bättre. Vad tror du själv?

Vetenskapliga partiets huvudfokus är ett bättre grönt fokus, anser jag. I Vetenskapliga partiets huvudfokus finns det verkliga bevis. Vi behöver bättre grönt fokus nu!

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

PS. Vi har valt det mest seriösa presentationsverktyget vi kunde finna och det blev WordPress.com Annonserna du ibland kan se nedan finansierar WordPress.com och har inget speciellt att göra med Vetenskapliga partiet.

En reaktion till “Miljöpartiet och Vänsterpartiet kan tvingas vakna upp från en global klimatbluff

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s