Varken Jimmie Åkesson eller Gustav Fridolin pekar på elefanten i vardagsrumsoffan

Via Dispatch International läser jag om den taggade Jimmie Åkesson från Sverigedemokraterna som angriper Islamismen.
Jag söker givetvis upp Jimmie Åkessons Sommartal på Youtube och håller med honom i mycket han säger och det tror jag även att många nya svenskar som flytt islamismen gör. Även om de vill stanna i Sverige förstår de nog det orimliga i att de själva ska belasta Sverige med enorma summor bidrag samtidigt som deras landsmän i flyktinglägren får mindre.

I debatten om bistånd mellan Jimmie Åkesson och Gustav Fridolin tänker båda debbattörerna inte tillräckligt långt, anser jag.

Visserligen har Jimmie Åkesson tänkt längst och mest rätt av de båda, men att hjälpa flyktingar, vare sig det sker på ett dyrt sätt i Sverige, där pengarna går i fickorna på ex. Bert Carlsson, eller att ens hjälpa dem i utlandet, löser de facto inte grundproblemet.

Flyktingströmmen och människornas misär kommer inte avtaga förrän man löst grundproblemet och det är grundproblemet som Vetenskapliga partiet löser. För att förstå problemet på djupet och tänka rätt i flera steg krävs alltså en viss förmåga att se samband. Det som säkerligen förhindrar båda partiledarna att vara med och lösa grundproblemet heter sannolikt ideologier och medlemsmakt inom båda partierna.

Så jag tänker jag fortsätta peka på elefanten i vardagsrumsoffan tills ni inser hela problemet, dvs. att vi måste skapa en nedväxt politik till en balanserad jämvikt med naturen, lokalt och globalt.

Jag tänker jag fortsätta peka på elefanten i vardagsrumsoffan tills ni inser att varken vettlös invandring eller vettlös hjälp till flyktingar lokalt kommer lösa grundproblemet, nämligen att skapa nedväxt.

Det är vetenskapligt bevisat att det behövs. Det är alltså ingen ideologi eller fantasi. Frågan är viktig. Om vi inte skapar balans förstör vi naturen och civilisationen. Forskarna varnar unisont och endast Vetenskapliga partiet förstår och agerar.

Jimmie Åkesson styrs sannolikt av gamla tillväxtförespråkande Moderater och Socialdemokrater och Gustav Fridolin styrs sannolikt av gamla tillväxtförespråkande borgare och Vänsterpartiet styrs av gamla tillväxtförespråkande kommunister.

Och när du som vetenskapligt lagd ska vakna upp ur din slummer, inse faktum och sedan hjälpa mig, det vet jag inte, men en sak är matematiskt säker, arkeologiskt säker och jordbruksfakta pekar entydigt på vad slutresultatet blir om du inte vaknar upp och röstar på Vetenskapliga partiet.

Ett långsiktigt problem kan inte lösas med kortsiktighet.

Välkommen till verligheten! – Kuckeliku!

Rösta 100% rätt!

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

2 reaktioner till “Varken Jimmie Åkesson eller Gustav Fridolin pekar på elefanten i vardagsrumsoffan

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s