Mr Blueshift är en del av det problem han oförtrutet gnäller på

För att rädda Mr Blueshifts enorma ego en aning så är det exakt så det är med de flesta av oss och så var det för mig också. Vi är oftast själva en del av det problem vi oförtrutet gnäller på.

Visst är det behjärtansvärt när Kuba, den överfolkade ön, visserligen med mer jämlikhet än de flesta andra öar (grattis till Kuba), gör sitt allra bästa för att rädda människor i Afrika. Det är fullkomligt mänskligt korrekt kortsiktigt, ungefär som Aralsjöns död i Sovjetunionen när man bevattnade bomullsodlingar för tillverkning av kläder till befolkningen med sjöns vatten och torrlade den.

Långsiktigt är överbefolkningen av Afrika givetvis katastrof för Afrikas miljö och för framtidens generationer. Att rädda tolvbarnsfamiljer oavsett var de avlar barn är i själva verket både dumdristigt och inhumant. Det förstår alla som har hjärna nog att tänka längre än näsan räcker, samt förstår den exponentiella funktionen, samt inte lider av religösa mentala problem och ex. tror att Gud löser biffen när resurserna är slut.

Att Bill Gates, som bevisligen har hjärna, åtalas för vaccinationer i Indien, landet där hinduer och muslimer tävlar i barnavel, förvånar mig föga. Hans tanke att få deras länder i balans med naturen gör givetvis många bakåtsträvare vansinniga. Dessa bakåtsträvare vill givetvis fortsätta fördubbla sina populationer tills precis alla svälter och allas revben syns.

Jag har besökt Indien och där bevittnat det lidande överbefolkningen medför. Människor lever utmed vägar under plastskynken, prostituerar sig för mat, barn städar tågvagnars golv på bara knän i hopp om några småmynt. Trängseln på tågen ska vi inte tala om. Turister förgiftas ibland av hotällägaren i hopp om att de ska stanna längre på hotellet och få procent från taxichauffören och doktorn som i sin tur vill skinna turisten eller dennes försäkringsbolag.

Det är enligt min egen åsikt en medmänsklig handling att minska dessa länders population och detta lidande och jag är helt för de metoder Bill Gates numera propagerar för genom Gatesfoundation, d.v.s. utbildning av kvinnor så de förstår poängen med att skaffa färre barn. Det är tydligen dessutom vetenskapligt bevisat, enligt en debattör i sekten VoF, att detta bevisligen har bäst effekt på överbefolkningsproblemet. Frågan är om dessa metoder är applicerbara i alla olika kulturer eller ej? Personligen finner jag det tveksamt att de kommer fungera på religiösa idioter.

Att “Mörkrets Brödraskap (finansoligarkerna)” får som de vill och får ett tredje världskrig inom bara några månader inkl. en global diktatur vet jag inte riktigt om jag ska applådera eller bäva för. Alla som röstat i valet på alla partier som ej valsamverkat, eller röstat på de partier i riksdagen vilka de facto stött krig i riksdagen, dvs. alla utom V och SD, har s.a.s. medverkat till nästa krig och diktatur. I detta gäng ingår tyvärr Mr Blueshift som startade ett mikroparti som INTE valsamverkade genom ex. Valsamverkanspartiet.

Så ska man bäva för ett tredje världskrig eller helt enkelt ha ett kosmiskt perspektiv på saken och tänka att det kvittar miljarder galaxer lika huruvida mänskligheten utplånar sig självt?

Jag väljer det senare. För när folk 2014 med ordentlig svensk ateistisk utbildning, där religionerna kan drivas med fritt, inte förstår hur man röstar rätt och fredligt eller inte finner motivationen att valsamverka sig in i riksdagen för att kunna förhindra precis det man kritiserar, så är på något vis ändå total utplåning mer rättvist.

Och det glädjer mig på något vis att det finns analyser av de nyligen genomförda ”svartmurarritualerna” vid Georgia Guidestones, dessa stenar vars meddelande är helt i linje med Vetenskapliga partiets linje.

Dessa analyser tyder tydligen på att ”Mörkrets Brödraskap” gick All-In den 3:e oktober 2014 och att Ebola är en del av den planen. Om det är sant och de lyckas kan det kanske bli någon djävla ordning på den här planeten till slut och då kan fler arter förhoppningsvis överleva den massavel och överkonsumtion som de blint religiösa och andra tillväxtförespråkare är skyldiga till.

Men på frågan om det är ”politiskt korrekt” generellt sett att rädda mänskligheten från total förintelse genom kontrollerad nedväxt är givetvis svaret ”Nej, tyvärr”. Det är enbart i Vetenskapliga partiet det är politiskt korrekt att tänka längre än näsan räcker idag, och kanske i Feministiskt initativ, partiet som envisas med att skaffa sig noll mandat i riksdagen, precis som Mr Blueshift och Katten Filips parti, val efter val.

– Kuckeliku! Det är hög tid att vakna! Frågan är om det t.o.m. kan vara för sent… Nåväl. Jag har en hemlig grotta full med proviant högt upp på ett berg som liknar en pyramid till formen en aning.

När ni tvångsvaccineras med dödligt vaccin eller dör i kärnvapenkrig påhejat av de sinnessjuka ledare som ni röstat fram eller när ni tvingas äta varann när väl svälten kommer så kommer det vara exakt det ni förtjänar. Är det inte så? Har ni inte själva skapat problemet?

När det är som värst för er ska jag korka upp en flaska gott rödvin och sprida små lappar i vinden till er med frasen ”We shall overcome!” följt av en leende gubbe eller kanske ett öga i toppen på en pyramid. – Skål och kuckeliku!

– Kuckeliku återigen! Det är hög tid att vakna!

Med vänlig hälsning
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

En reaktion till “Mr Blueshift är en del av det problem han oförtrutet gnäller på

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s