Tacksamhet för de röster Vetenskapliga partiet fick i valet

Här på val.se presenteras era röster. För mig betyder era röster att jag känner en värme inuti och tacksamhet att åtminstone några individer i Sverige, kanske riktigt många, förstår vikten av partiets och världens allra viktigaste fråga, nämligen nedväxt till balans mellan population, resurser och konsumtion.

De rösterna kom från människor med intelligens nog att inse att frågan var så pass viktig att en kortsiktig taktikröst på ett riksdagsparti inte var gott nog.

Kanske finns det fler som förstått men som valt att taktikrösta kortsiktigt eftersom inte tillräckligt med partier förstått vikten av valsamverkan för att ta sig in i riksdagen.

Vi i Vetenskapliga partiet hoppas på bättring hos alla dessa partiers ledningar eller att deras något mer vakna medlemmar ersätter dem så snabbt som möjligt eller skapar nya partier som ersätter de gamla partierna.

Noterar även att människor börjat tro mer och mer på direktdemokrati dessutom. De glädjer mig. Det tror vi på också i centralkommitén, men med mer ordning än det direktdemokrater brukar propagera för. Direktdemokrati med viss ledning, med deliberativ diskurs som använder vetenskapliga fakta som grund kan bli bra demokrati oavsett om den är direkt eller indirekt.

Oavsett vad du röstat på:

Vill du har fundamental förändring med nya initiativ så – Kuckeliku på dig! Det är dags att vakna! Förbered era partier på valsamverkan eller och ställ till ett sju-helgona rabalder tills det sker! Först då kan era partier börja påverka på riktigt. Och det är sanningen för alla partier som vill över 4%.

MVH

Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s