Ubåtsnyheterna är till för att skrämma dig in i NATO

Jag undrar helt stilla hur långt är Goldmann-Sachs-ägd media, köpta ohederliga journalister, politiker och militär beredda att gå för att lura svenska folket in i NATO på ett odemokratiskt vis? Om inte vanliga minkar eller NATO-ubåtar räcker kan kanske några mutade ryska generaler åstadkomma en rysk u-båt på grund?

Jag ödslar ingen tid på spektaklet. Jag har sett det förrut och det är ett resultat av ”det militärindustriella komplexet”. När någon diskuterar ut ur EU ska jag kanske nedlåta mig att länka till den lågt stående bajs-median igen som okritiskt låter sig luras av teleprintern.

När du erbjuds en gratis prenumeration från bajs-media så tacka för all del ja, men använd det inte för läsning! Visserligen bra som packmaterial, reserv-dass-papper även om sugförmågan är något sämre. För barn som inte kan läsa är det trevligt material att leka med på olika vis. Tack-å-lov har ungdomar Internet idag och är ofta intelligentare än de flesta vuxna.

(edit) Tacksamt att läsa om hur Expressen nu visar sitt rätta värde som dasspapper i Ubåtsrapporteringen. När du köper Expressen betalar du för tydligen för idioter i helikopter.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Annonser

5 reaktioner på ”Ubåtsnyheterna är till för att skrämma dig in i NATO

 1. Idiot-jakten på främmande undervattensversamhet har nu kostat Svenska folket 20 miljoner.
  Det går inte att dra någon annan slutsats än att spektaklet är en äkta bluff iscensatt av militärens officerskår själva. Ökade förvarsanslag (en budget-ubåt).
  Bara skälet att gå ut i medierna och offentliggörendet, bär misstankens prägel om något sjukt.
  Man vill helt enkelt väcka opinion för ett natomedlemskap genom skrämseltaktik. Makten och media går som vanligt i armkrok och ingen tycks i fråga sätta motivet till offentliggörandet. Att mederna köper bluffkonceptet ska man inte förvåna sig över, eftersom de är maktens drängar. Maktens drängar ställer inga obekväma frågor och behöver inga bevis när så anses befogat.
  Man vill passa på att utnyttja Ukraina konflikten som att den vore ett hot mot sverige.(elake ryssen).
  Nato vill ha en svensk anslutning har de uttalat. Borgeriga politiker vill in.

  Underligt att mederna inte ens ställer sig frågan: ”kan det vara en bluff”?
  Borgerliga medier och politiker kräver nato-anslutning.
  Först var det ”ryska ubåtar” och ett foto på ”misstänkt u-båt” som skulle visa sig vara felaktigt. Därefter har försvarsmakten tonat ner det till, en ”sannolik u-båt” med okänd nationalitet, därefter till ”främmande undervattensverksamhet”, sedandärefter till ”observationer” grundade på hörsägen om någon eller några som ”påstått sig ha sett” något ovanligt, men inte har framträtt offentligt.
  Det sista var att man hade ”tecken på indikationer”, men lämnar inga bevis för något överhuvud taget. (då är nog sekretessen lämplig mot alltför öppna kort)

  Försvarsministern säger sig offetligt i media ha fullt förtroende för (militärens Yrkeslögnare). Det är ju ett stort skämt. (Marinen saknar hellikoptrar och har därför inte kunnat tvinga upp u-båten) säger man
  på marinen. (det gäller att värna om sina intresse och levebröd och kunna motivera sin existens).

  Man frågar sig vad ryssarna skulle ha att vinna/ intresse av att utsätta sig för den förnedringsrisk internationellt det skulle innebära att ertappas att ha fingrarna i den svenska syltburken, och vad skulle de göra i svensk skärgård som de inte vet förut. Det finns ju redan sjökort med alla djup och grund utsatta. (förbereda anfall) hahha! Sverige hotat av ”russkisarna” jo, så jävla sjukt framställs det av den ”politiska lögnfabriken”. Man undrar vilka som egentilgen har anledning att känna sig hotade. Med EU och natoländer omkring sig och utsatt för omvärlden sanktioner
  Jag säger bara. QUI BONO ( översatt ungefär) i vems intresse eller vem drar nytta av / tjänar på.

  Gilla

 2. Förvarsfrågan nu åter i fokus av svt:s Mats Knutsson (delar av hans kommentar)
  Citat av Lövfen ” ytterst är den svenska försvarsmakten beredd att använda vapenmakt för att stoppa kränkninar” ( Min pesonliga kommentar är: varför gör man inte det då?-Det kan ju inte vara svårt att hitta en u-båt. Dessutom har ju militären sonarerer minor utplacerade i skärgården fick man höra vid förra ”mink”-incidenten).
  Mats Knutsson skriver: ”Nu påstår försvarsmakten att sensorer klarlagt att det verkligen var en u-båt, ska tolkas som att man utåt vill visa att svenskt försvar har förmågan att upptäcka främmande ubåtar”. (Hmmm)
  ..”.Efter 1980talets kränkningar rustades en svårt eftersatt u-båtsjaktflotta upp, men när upprustningen var fullföljd, rämnade Berlinmuren och Sovjetunionen föll samman”. (Ha ha!). ( En lovvärd kommentar som samman fattar Mats Knutssons syn på saken).
  …”Sverige är numera väl integrerat med Natos verksamhet, gemensamma övningar genomförs bara några dagar innan den senaste ”kränkningen” inträffade där övade svenska flottan med minst en Nato u-båt från Nederländerna”.
  ”Inom några år väntas dessutom ett avtal vara klart som ger svenka regeringen rätt att kalla in Natostyrkor att operera från svenskt territorium i händelse av krig” ….
  Försvarsmakten anser sig ha ”vattentäta” bevis, men vi lär snart få en diskussion om detta. Historiskt har millitärens uppgifter på detta område ofta ifrågasatts. (Skolfartyg och minkar har pekats ut) avlutar Mats Knutsson.

  För att en offentlig lögn ska manifesteras ordentligt i folksjälen och medvetandegöras måste den upprepas i medierna ett antal gånger, så att alla blir överens om och gives incitament för den process makthavarna nu har förberett oss andra på. Och det spelar ingen roll hur smutsig och dåraktiga lögnerna är.

  Gilla

 3. Läser emellanåt vaken.se är ju väldigt intressant läsning. Tycker den sammanfattar det mesta om vad medierna ger uttryck för. Dvs total galenskap.

  I dag är den politiska nyttans idioter ute igen och tjatar om budkavel-hysterin med ubåtsparanoian de drabbats av. Nu har militärens yrkeslögnare ”ordnat” bevis som ska föreställa bottenspår som avser att bevisa något antagligen främmande undervattensverksamhet. Och de jävla polit-rixsen darrar av förskräckelse och fejkad frustration. Alla partiledare från väster till höger nickar i kör (utom sd) om att nu behövs det en rejäl upprustning i propagandistisk Hollywood anda. Sådana idioter styr de övriga idioterna.

  Budskapet måste hammras in ordentligt via offentligheten för att legitimera förvarssattsningarna. Alla tycks vara med på tåget (tom Jonas Sjöstedt) trots uteblivande bevis. Som om ett bottenspår skulle bevisa något? Kan ju vara en ren konstruktion, eller ett foto taget varifrån som helst eller av en vanlig skuta. Inget av det de uttrycker i media appelerar till något intelligent hos en normalbegåvad människa.

  Allt offentligt tillkännagivande är suspekt. Allt som vädjar till offentligheten vädjar efter samtycke. Allt offentligt tillkännagivande är misstänkt och har med nödvändighet alla patologiska ingredienser som avslöjar vederbörandes behov, begär och karraktär. ”Driften av behovstillfredsställelse”. Alla drifter fuller en funktion, nämligen att utsläcka driften (driten är ett begär, en plåga som uppstår i känlolivet som en respons på ett stimuli).

  Hoppas nu att militären snart har fått sina begär tillfredsställda på skattebetalarnas bekostnad.
  Utgångspunkten för hjärnan är ”tillit” vilket alla psykologer är ense om. Tillit förstärks genom olika attribut som auktoritet klädsel (slips, kavaj, uniform, utseende, röst, tal, kamera, mikrofon o dyl). Lögner förstärks genom upprepning.

  Och nu har man upprepat ubåts-nojjan flera gånger med skämsel- och blufftaktik. Så nu skriker de hycklande politikerna efter NATO på högerkanten och nästan alla politiker-arselen nickar instämmande.

  ”Militärer är bara dumma imbecilla djur som ska användas som medel i utrikespolitik” Henry Kissinger.

  Journalisterna i Massmedia verkar vara i samma kaliber. Var fanken finns den undersökande Journalistiken? Är de sten död+++?

  Är stadsministern och försvarsministern helt slut i roten? Eller är det bara ett politiskt rävspel där menigheren ska vara åskådare av den s.k. ”stående teatern i Abdera”?

  Gilla

 4. Bra att du gillar vaken.se Varför inte skippa bajsmedia helt? Du skulle må bättre och kunna fokusera din positiva energi på konstruktivt arbete i rätt riktning, ex. skapa en blogg här på wordpress.com eller bli en författare här i Vetenskapliga partiet? Det är faktiskt ganska enkelt med lite övning. Först måste du meditera och läka din agression och då läker ofta fler saker samtidigt eftersom lugn läker oss och sänker skadliga hormoner i kroppen. :-)

  Gilla

Skaffa ett gratis Wordpress-konto och kommentera här!

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.