Gustav Fridolin kastas strax ut från utbildningsdepartementet tror Ingrid Carlqvist

Jag läser via Wayback Machine en raderad artikel från Dispatch International om Pisa-testet som heter ”Den svenska skolans problem heter invandring”.

Ett citat ur artikeln av Ingrid Carlqvist. Chefredaktör och ansvarig utgivare Dispatch International:

Det enda vi kan vara säkra på är att den svenska skolan kommer att vara ännu sämre innan Gustav Fridolin kastas ut från utbildningsdepartementet.

Jag tror hon överskattar politikers och regeringens förmåga att både se elefanter i vardagsrumsoffor och att erkänna sina misstag. Invandringen är en prestigefråga för de flesta riksdagspartierna och de kan inte vända i den frågan oavsett vad som sker. Det gäller även frågan om absurd tillväxt, vilket är Vetenskapliga partiets absolut viktigaste fråga.

Endast folket kan förändra inriktningen. Visserligen kanske du vill se det som glädjande med några skademinimerande procent för Sverigedemokraterna, vad gäller minskad invandring, men på lång sikt löser det inte problemet jag påtalat ovan, eftersom SD är ett borgerligt parti som är för frihandel och tillväxt.. Endast ett stöd för Vetenskapliga partiet löser problemet på rätt sätt.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

4 reaktioner till “Gustav Fridolin kastas strax ut från utbildningsdepartementet tror Ingrid Carlqvist

    1. Jag förstår. Jag blev tidigt infiltrerad av en ideologiskt förvirrad, men tämligen intelligent individ, ur den gröna rörelsen. Syftet var att skapa en egen domän som sedan enkelt skulle kunna attackeras och därmed förstöra för Vetenskapliga partiet. Infiltratören är tack-o-lov avslöjad och utesluten.

  1. Dispatch Int. Mycket Intressant tidning, särskillt som de blir utsatt för censur. Då väcks misstankens hemeneutik till liv hos mig. ”döda fiskar som bara följer med strömmen” är avslöjade och helt ointressanta.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s