Komedi, tragik eller ett journalistiskt scoop? – Mäns infertilitet och femininitet beror av mjukgörare i plast

Vaken.se meddelar att plastmaterial leder till femininitet och infertilitet. Det handlar om mjukplast som du kanske är i kontakt med i din vardag.

Vilka plaster och från vilka företag går inte Vaken.se in på, men det vore givetvis intressant att ta reda på. Tills vidare uppmanar vi alla vetenskapligt lagda män med högre förmåga att se samband tydligt undviker mjuka plaster helt. Vi talar om riktiga Män som förstår att Vetenskapliga partiets viktigaste fråga verkligen är den viktigaste. Vi talar om riktiga Män som har hjärta nog att dessutom agera på den saken.

Resterande män (och kvinnor och ”hen”s), med ungefärligt värde av lös avföring, uppmanar vi givetvis att äta dessa plaster, samt billigt GMO besprutat med roundup, gärna dagligen för framtidens generationers väl.

Jodå. Det är absolut inget komiskt för den som drabbats och mot sin vilja lider av överdriven femininitet eller lider av överdriven homosexualitet, men ändå kan det givetvis locka till skratt. Det är ungefär som mannen som skulle in på en operation för halsmandlar och kom ut utan pungkulor. Det är väldigt tragiskt, även tragiskt för journalisten som förlorade sitt jobb för att han inte kunde hålla sig för skratt under intervjun.

Kommer vi ha en stackars svensk journalist i TV om plaster snart som tvingas intervjua arga manliga homosexuella feminister med ljus röst från Feministiskt Initiativ? En minst sagt jobbig intervju blir det… som sannolikt aldrig kommer försvinna från youtube. Får man föreslå att Jan Guillo iklädd päls gör intervjun?

Givetvis med gravallvarlig vänlig hälsning
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Ps. Det är dessutom glädjande att meddela er alla att Vetenskapliga partiets medlemsantal den senaste månaden har fördubblats. Antalet röster var ungefär trefalt större jämfört med tidigare val trots att vi uppmanade människor att rösta på andra partier såsom Sverigedemokraterna, Vänsterpartiet etc. tills dess att 4% kan uppnås via ex. Valsamverkanspartiet.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s