Solkraft – Nu billigaste energin – En gul, vit eller orange revolution?

Johan Ehrenberg på ETC kvalificerar återigen tidningen att få finnas med i vår länklista.

Johan Ehrenberg på ETC talar om gul revolution, Solkraft, även om jag personligen skulle vilja kalla den för vit revoulution eftersom solens ljus är vitt, dvs. alla regnbågens färger och det här är verkligen en regnbågsrevolution. Alla kan vara med.

Jo. Vi vet att ETC är vilseledda i den extrema invandringsfrågan, men det är ju å andra sidan en epedemi i svensk Goldmann-Sachs-styrd media som de sannolikt hjärntvättats så hårt att tro på att det inte kommer gå upp ett ljus förrän en majoritet av svenska folket röstar för rent rasistiska partier eller invandringsbalanserade partier. Självkritik och balans är nämligen inte svenska journalisters starka sida. Då skulle de inse att de skapat det problem de ofurtrutet gnäller på. ”De facto”-rasism! – Kuckeliku!

Så för att bevisa att jag själv har självritisk förmåga vill jag öppet erkänna att jag har haft fel om Israel. Jag var på Palestiniernas sida, bar palestinaschal för deras stöd etc., jag köpte Noam Chomskys argument rakt av likt en religiös virrpanna, men nu har jag insett roten till det onda och det onda heter de facto Islam och muslimer. Man behöver bara undersöka saken lite djupare för att inse vad det handlar om. Vad står det ex. i Koranen och Haditherna? Vad säger avhoppade muslimer om sin indoktrinering i sekten?

Jag erkänner. Jag hade helt enkelt fel i mitt stöd till Palestinierna och till muslimerna och många läskunniga modiga muslimer inser nu detta och konverterar i öppenhet, eller hemlighet, givetvis till både ex. vetenskaplighet och kristendom eftersom det är olagligt att konvertera från Islam i islamistiska länder. Närmare bestämt dödstraff. Ajabaja muslimer! Lyd! Gör inte uppror! Då kan Mullorna som kontrollerar er bli sura på er. :-)

Nåväl. Det betyder inte att jag ger Israel fullt stöd i allt, ej heller till de ortodoxa judarna som avlar sönder sitt eget land, likt outbildade afrikaner, muslimer, och katoliker, tvärtom, men jag har mer förståelse för Judarna och Israelerna nu när jag förstår vad Islam verkligen är och vad det leder till.

Men jag förstår också Muhammed, må han vila i frid. Judar som inte tror på Gud är som apor, har jag för mig han sa i början av Koranen. Visserligen är det orättvist mot aporna, som verkligen inte förtjänar att jämföras med några människor, men samtidigt antyder det att han inte var emot riktiga judar som tror på Gud. Man får väl anta att han med det menar att han är emot även ”muslimer” och ”kristna” och ”ateister” som inte lever som de lär, som inte lyssnar inom sig vad som är rätt och riktigt för oss alla och inte handlar därefter.

Så. Till saken!

Spara pengar! Köp solceller! Eller nja, kanske inte om du är jude eller med i Sverigedemokraterna och bor i ett område med stenkastande sektmedlemmar som s.a.s. har en bomb invirad i turbanen…

Men frågan är om det då ändå behövs en rödgrön eller kanske tom. en orange vetenskaplig revolution? För hur får man människor att se väldigt enkla samband när de inte ens gör sig av med statsjeepen, men klistrar dekaler om motstånd mot oljeborrning på den?

Vi har ju bevisligen självaste Birger Schlaug som hycklar, och han framstår ändå som hyffsat intelligent eftersom han förstått den exponentiella funktionen, dvs. förstått det absurda med tillväxt. Birger har lämnat det borgerliga EU-vurmande Miljöpartiet eftersom det verkligen inte är grönt längre och ändå fantiserar han lustigt nog om en rosa gigantisk Caddilac!!! Nej jag skojjar inte. – Kuckeliku! Det är dags att vakna Birger, men jag säger det med värme för vem har inte tryckt på gasen med lustfylld njuting någon gång?

Vi har Gröna partiets partiledare som äter sopor fulla med E-nummer och bekämpningsmedelsrester och kanske har det fått biverkningar för plötsligt vill de kalla sina barn för ”hen”… man kan ju undra varför… – Kuckeliku! Nåväl, det kommer sannolikt få ner befolkningsmängden på lång sikt, men jag vill ändå hjälpa dem för människor med rätt intentioner som vill göra rätt är viktiga för framtiden och vem har inte ätit prefabricerat fullt med E-nummer någon gång?

Och vi har Islamister som flyr krig och diktatur skapat av… Islamister som gärna vill införa Sharialagar i Sverige… och skapa samma problem som de allra flesta flyktingar de facto flytt ifrån… Dags att diskriminera en liten aning vid gränsen kanske? Kan våra riktiga flyktingar få slippa de extremister som de de facto flytt från? – Kuckeliku! Men i ärlighetens namn är vi själva så himla fredliga alltid?

Nåväl, jag är med på solcellsrevolutionen och jag går t.o.m. ett steg längre. Jag duschar kallt och tar adrenalinschocken med glädje. Jag har börjat gilla det. Man mår bra av en kalldusch helt enkelt. Jag känner i min meditation att det gör mig gladare.

Jag tvättar oftast mina käder för hand för jag håller inte med om att tvättmaskin till hela afrika, såsom Mannen Hans Rosling förespråkar, är rätt lösning på den katastrof vi står inför och jag får dessutom snygga muskler i armarna av att vrida ur vattnet ur kläderna. Vi bör alla i väst gå mot det afrikanska sättet att tvätta anser jag!

Jag cyklar på en begagnad cykel, för bil och tom. el-bil anser jag är till för invalider och äldre människor och när jag cyklar får jag härliga friska ben. Grattis till mig och till miljön samtidigt!

I dag byggde jag en temporär frysbox av återvunnen isolering för att hålla maten kall när jag frostar av min elsnåla frys.

Så. Varför då färgen orange? Jo jag tänkte på Buddha. Meditation och upplysthet så vi ser elefanterna i vardagsrumsofforna. Celibat vore en god idé för att få ner folkmängden. Ren kärlek till djuren, vilket leder till mer vegetarisk kost, vilket leder till mer resurser till oss alla och framtidens generationer. Och jag tänker på balans i allt och att en kopp endast kan fyllas droppe för droppe som Buddha lär ha sagt. Gröna droppar av ekologiskt te givetvis!

Jodå, jag är med på Solcells-revolutionen, men vi måste göra ännu mer och det min käre Johan är

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s