Obama blir republikan och Ryssland exporterar olja till Kina

Enligt The Real News verkar det som Obama blir republikan, dvs, jobbar för Wallstreet och de neokonservativa krafterna i USA. Obama är alltså inte sosse längre, men mer likt en neokonservativ blå smurf.

Resultatet av den neokonservativa politiken, nämligen att bedriva krig och göra sig ovän med Vladimir Putin och Ryssland har gjort att Putin nu samverkar österut, och den olja och gas som tidigare såldes till EU kommer nu alltså säljas till Kina.

USA har använt sina neokonservativa agenter i EU för att åstadkomma ett nytt kallt krig mellan Ryssland och EU. Det bästa för varje land i EU tycks mig vara att rösta socialistiskt och nationalistiskt för självständighet och tullmur och att vi alla går ur EU och dessutom avvecklar NATO så vi får behålla fred och välstånd i Sverige innan bombhögern får sin vilja fram.

Så för Sverige alltså en ny folkomröstning om EU-medlemskapet. Det innebär idag defacto aktivt stöd till Vetenskapliga partiet, Vänsterpartiet eller Sverigedemokraterna…eller nja, knappast Sverigedemokraterna, de är nämligen för frihandel med EU, vilket är ungefär det samma som att vara för EU eftersom det urholkar välfärden.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Annonser

Skaffa ett gratis Wordpress-konto och kommentera här!

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s