CIA-agenten Susan Lindauer om WTC och Irak

Via vaken.se finner vi ett youtubeklipp med den f.d. CIA-agenten Susan Lindauer som beskriver vad hon känner till om WTC.

Videon går in å att USAs militärindustriella komplex sannolikt låg bakom det hela och orsaken sannolikt var att kunna invadera Irak. Inget nytt under solen, men detta är en källa som verkar vara mycket trovärdig, såpass trovärdig att huvuden strax kanske kommer rulla i USA, för är det inte så att USA har dödstraff för mord, i alla fall på amerikanska medborgare?

Jag ställer mig frågan om beteendet från det militärindustriella komplexet i USA verkligen är i det amerikanska folkets intresse på lång sikt och för demokratin? Varje CIA-agent med mod måste ställa sig frågan vad som måste göras innan det är för sent för USA, anser jag, annars kan det gå för USA som det gick för Hitlertyskland.

Tacksamhet att CIA har agenter som förstår underrättelsetjänstens korrekta uppgift i de fall ledningen för landet inte längre tjänar medborgarnas intresse. Så ska varje agent agera i varje demokrati värd namnet.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s