Ebola – Frågor och svar – Straffet står definitivt i proportion till brottet

I denna artikel från Globalresearch.ca finner du frekvent förekommande frågor och svar om ebola.

Ebola sprider sig explosionsartat i västafrika enligt wikipeda och dödar majoriteten av de som drabbas… om hela historien är sann, vilket betvivlas av John Virapen. Nåväl. Vi beklagar sorgen för de efterlevande oavsett om det var Ebola eller helt naturlig död. I överbefolkade områden tycks det dessutom vara vist att dessutom pussa och krama sina avlidna anhöriga fulla med Ebolavirus…

Undrar hur den kulturen kom till? Bättre en kort sorg och snabb ebola nu än artutrotning, svält, krig, lång sorg, lidande och kannibalism senare, kanske?

Eller är kulturer med bra immunsystem på lång sikt bättre för stammarna?

I så fall en ganska intelligent kultur måste jag medge, mer intelligent än våra korkade tillväxtförespråkande politiker och trögfattade nationalekonomer. Spaniens och Italiens kultur med pussande på kinderna är ett verkligt hopp för sydeuropas korrumperade och överbefolkade stater.

Nytt för mig var att det finns möjlighet att skapa ett serum mot ebola som utvinns från överlevare, samt att två existerande läkemedel kan vara verksamma mot sjukdomen. Om artikeln är planterad av läkemedlesindustrin återstår att fundera på, men berätta enbart för vetenskapligt lagda människor!

Även om ebolan härjar kan det alltså vara vist att avstå vaccinet eftersom VACCINET KAN GE EBOLA!!! – Jisses. Får man polio av polio-vaccin också? Jodå. Det verkar tyvärr vara så. Hon säger att alla vacciner bör undvikas.

Patent på ebola-viruset finns i USA och frågan är om viruset skapats och spridits medvetet och, i så fall, av vem och i vilket syfte? Är syftet populationsnedväxt är syftet gott, anser jag, för om människor inte har hjärna nog att ta till sig ganska enkel och grundläggande kunskap om exponentiell funktion och balans med naturen från Vetenskapliga partiet eller från ex. Population Matters eller från The Georgia Guidestones och sedan aktivt agera på den kunskapen, då är väl ändå straffet ganska rimligt.

Ja, då står straffet definitivt i proportion till brottet.

Brottet? – Att du själviskt INTE tänkte på framtidens generationer, inte röstade för Vetenskapliga partiet och balans med naturen och därför de facto medverkade till artutrotning och framtidens generationers långa utdragna lidande.

Straffet? – Ebola, dvs. blödande diarré och feber till döds.

Jag önskar från Universum beskydd och ett långt friskt liv till Vetenskapliga partiets hela centralkommitté, samt medlemmarna, samt till de som röstade för oss i valet eller försökte skademinimera i partiets riktning genom taktikröstning.

Till Birger Schlaug och Mr Blueshift önskar jag extra långvarigt och smärtsamt ebola-förlopp. Varför? – Dessa individer har de facto hjärna nog att tänka rätt och långsiktigt, de har energi nog att engagera sig aktivt, men de vägrar envetet att ta debatten med Vetenskapliga partiet och vägrar skapa partier som samverkar för de lösningar som måste till i Sverige och världen. Feghet och ynklighet.

Så här har ni nu en förbannelse till er båda:

Vi kunde tillsammans skrotat korruptionen
skyddat träden i världen och i hela nationen
Det kunde blivit en ståtlig brand
men tyvärr brinner inte öken och sand

Så brinn i helvetet ni hycklare av värsta sort
och må ni i kraftig blödande diarré dyna bort

Och om du tror på Gud där ovan på loftet
åk då direkt till helvetet här i från stoftet
och må du i helvetet ätas likt de ljumma lammen
och skitas ut av hin onde själv i evighet amen!

Folket önskar jag en kortvarigare diarré och mindre lidande. Okunskap och ljummhet är nämligen inget stort brott. Det skulle definitivt se mörkt ut för vaccin-industrin om folket insåg att vacciner i allmänhet tycks skapa mer sjukdom än de motverkar, för tänk om folk får nys om den saken.

Oj oj oj. Då kommer folk vägra ta vaccinet, men det är klart att man kan ta folket i ett svagt ögonblick när de festar till det på krogen, såsom svenska sjuksystrar gjorde sist då svenskarna promt skulle mass-vaccineras mot svininfluensan.

För er som är vakna! Början på slutet kan vara nära nu. Får jag tippa att helvetet brakar löst till våren 2015 då den sprider sig till Europa och USA, inkl. massvaccineringar som orsakar ebola? Vad baserar jag det på? Exponentiell funktion givetvis.

1
2
4
8 (Här började det. 8 stycken åt kanske en död fladdermus.)
16
32
64
128
256
512
1024
2048
4096
8192
16384 (här är vi nu enligt Wikipedia efter ca 11 månader)
32768
65536
131072
262144
524288
1048576
2097152
4194304
8388608
16777216
33554432 (Nästa år 2015 dec?)
67108864
134217728
268435456
536870912
1073741824
2147483648
4294967296 (Juli 2016?)

Frågor till läsaren:
1. Vad blir 10 miljarder människor minus 80%?
2. Räcker det för att nå Georgia Guidestones populations-rekommendation?
3. Förrutom sjukdom vad kan decimera en population?
4. Om man lägger samman alla siffror i talserien ovan utom den sista siffran, blir det mer eller mindre än den sista siffran?
5. Om varje kvinna i en folkgrupp i genomsnitt har 4 barn, A) på hur många generationer fördubblas då befokningen i den populationen? B) på hur många generationer har populationen fyrdubblats?

Med vänlig hälsning
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s