Barnslaveri och konsten att glömma bort orsaken till problemet

ETC skriver om Kewal Ram som vid sju års ålder blev skuldslav i Pakistan. I artikeln ser jag inget fördömmande mot den kultur som skapat problemet. Längre ner i artikeln upptäcker man dock orsaken till eländet.

9 st familjemedlemmar…

För helvete ETC! Angrip problemet och skriv inte enbart om symptomet! Men det är klart, om ni löser problemet och barnen får en trevlig barndom med välfärd och det blir fred i världen då har ni inget mer att skriva om. Journalismen kan inte längre bedrivas likt klagande vid klagomuren om ni ska kunna leva med er sjlva och sova gott om natten. Kanske det är därför ni hycklar så enormt? Kanske vägrar ni inse faktum för att sanningen inte är bekväm? I så fall är jag besviken på er. Det är er förbannade uppgift att se sanningen och förmedla den!

Vetenskapliga partiets viktigaste fråga är givetvis att lösa problemet och det är givetvis det allra bästa för barn som Kewal Ram, det är ingen åsikt men ett tydligt faktum, men visst ska han ha World’s Children’s Prize 2014 för sitt lidande och sitt engagemang!

Så eftersom jag besviket gett upp hoppet om den hycklande vuxna världen, även ETC i denna fråga, och ni är absolut inte ensamma, tvärtom, hoppas jag på att Kewal Ram en dag ger sin familj och sin kultur ordentligt på pälsen så han räddar fler barn från det öde han själv genomlidit, samt att vi slipper denna psykopatiska kultur i Sverige.

Med vänlig hälsning
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

En reaktion till “Barnslaveri och konsten att glömma bort orsaken till problemet

  1. Jag har formulerat en lag. ”Tillståndet i ett område utan hänsyn till storlek, från en individ, till en familj, till en by, till hela Tellus befolkning ger ett tillstånd som är den verklighet vi lever i och samtliga individer bidrar med sitt sätt att leva, tänka, agera, filosofera m.m. och varje enskild individ är skyldig till självbildning och självanalys”.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s