Psoriasisartrit botad med kosttillskotten svavel och kollodialt silver?

Svavel (Dimetylsulfon) som kosttillskott, dvs. även kallat MSM plus kollodialt silver, verkar på ett nästan magiskt vis ha botat psoriasis och psoriasisartrit på en av de ledande personerna i partiet Enhet. Här är hon i ett Youtubeklipp som jag fann via Newsvoice och berättar om sin upplevelse.

Kolloidalt silver får inte längre ingå i kosttillskott enligt Livsmedelsverket, men marknadsförs och säljs numera som ”vattenreningsprodukt” av företag som tidigare sålde det som kosttillskott. Hittar man inte produkten kan man tydligen göra eget silvervatten som beskrivs i detta Youtubeklipp.
Vaken.se har erfarenhet av silvervatten som man kan lära sig av.

Det tycker jag verkar intressant för alla riktiga vetenskapsmän, alltså inte läkemedelsindustrin med medföljande sektmedlemmar på VOF, för i denna medicinering finns det inte mycket pengar att hämta, tvärt om att förlora för er. Jag riktar mig alltså till riktiga läkare som faktiskt vill bota sina patienter från artrit och psoriasis.

Med vänlig hälsning
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

4 reaktioner till “Psoriasisartrit botad med kosttillskotten svavel och kollodialt silver?

 1. Vet inte vad man ska tro om det? Existerar det några vetenskapliga studer på detta undrar jag.Vad finns det för stöd för denna atikel? Hur vet man om det är sant? Qui Bono?

  1. Menar du att Enhet skulle tjäna på svavelpiller och silvervatten? Det kan du köpa var du vill.

   Vem förlorar? Krämarna kanske, du vet dom där som krämade in mig med krämer som inte botade, men skapade mer problem på lång sikt? :-)

   Jag tror att varje person som botar sig själv känner ett stort intresse av att dela med sig av sin kunskap till de som behöver den. Man tjänar inget ekonomiskt på saken, men det känns bra. Man sover gott på natten… Så tjänar man på det.

 2. Qui Bono?
  Bolaget eller de intressen som kontrollerar Läkemedelsverket?
  Läkemedelsindustrin?
  http://www.dagensmedicin.se/artiklar/2015/06/09/halsopastaenden-kring-kolloidalt-silver-forbjuds/

  Det är egentligen meningslöst att spekulera innan vetenskapliga tester på innehållet utförts. Tills dess tvingas varje människa själv använda sitt förnuft och själv välja att prova eller inte prova, medan riktig vetenskap förlorar tillfället att genomföra vetenskapliga tester på innehållet.

  Det som retar mig mest med artikeln är att den liksom verkar påskina att hälsorisker inte finns när man besöker sjukvården.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s