SD kommer godkänna S-budgeten medan du får runka eller klittra

Med stort intresse följer jag svensk demokrati och politik efter valet.
ETC – Fem dagar av ovisshet – tänker SD fälla regeringen?

Jag tror att Sverigedemokraterna sannolikt kommer godkänna Socialdemokraternas budget för alternativet att inte göra det kommer inte gynna dem eller deras väljare och det är det mest demokratiska i dagsläget. Moderaterna förlorade stort i valet. Socialdemokraterna är det största partiet och bör regera eftersom Stefan s.a.s. gjorde en tysk bajs-hylla i diagrammet.

En röst på Sverigedemokraterna är visserligen en röst på mindre extremism i Sverige, men Socialdemokraternas politik under 4 år kommer sannolikt gynna Sverigedemokraterna på lång sikt mer än att rösta ner både Socialdemokraterna och Alliansens budgetar. Det kommer inte hellar framstå som särskilt konstruktivt och kommer heller inte gynna vårt demokratiska system med proportionerlig representation.

Socialdemokraterna tvingas nämligen i frihandeln med det korrupta skattesmitar-EU att trycka ner lönerna ytterligare och göra allt fler människor vansinniga med sina hitte-på-jobb till lägre och lägre ersättningar. Skattesmitarna registrerade i Luxemburg kommer sannolikt inte sköntaxeras.

Det kommer alltså bli 4 svåra år oavsett borgerligt eller Socialdemokratiskt styre vilket kommer gynna Sverigedemokraterna på lång sikt.

Om Sverigedemokraterna kommer rösta för Alliansens budget har folket inte fått något förändrat ledarskap och kommer beskylla Sverigedemokraterna för att vara ett högerparti, dvs. en röst på Reinfeldt, något som kommer missgynna Sverigedemokraterna.

Att Sverigedemokraterna själva är för frihandeln och en del av problemet förstår inte vanligt folk ändå idag såvida de inte läser denna blogg. Frågan är om Sverigedemokraternas egna medlemmar ens själva förstår det?

Att frihandeln inom EU är ett problem tycks det mig som om endast Vänsterpartiet och Vetenskapliga partiet har förstått. Resterande verkar mest runka eller klittra.

Med vänlig hälsning
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

4 reaktioner till “SD kommer godkänna S-budgeten medan du får runka eller klittra

  1. Jo, jag har tagit del av skandalen och det värsta var att vissa parlamentariker väckte en misstroendeförklaring mot J.C. Juncker, vid hans kaditatur som ordföranden i EU, med anledning av hans skattefuskar-paradis för utlädska bolag, men ändå fick godkänt av en majoriet i Parlamentet. Detta är synnerligen både sjukt och misstänkt. Då undrar man givetvis vad det är för slags personer som representerar Europas folkmajoritet och vems agenda de då går tillmötes. Inte lär det vara folkets i alla fall.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s