Turkiet utväxlar terrorister som strax kommer få 72 jungfrur

I Dispatch International läser jag att Turkiet utväxlat terrorister och att dessa terrorister nu finns i Syrien med ISIS. Extremisterna jublar. Som tröst för fängelsevistesen och om Gud och Muhammed vill, må han vila i frid, så kommer Basil Hassan strax sitta på en pickup med ett maskingevär och då vet man aldrig vad som kan inträffa. 72 jungfrur eller 72 vindruvor kan vara närmare än han tror om det som står i Koranen inte blott är en saga för lättlurade barn. Muslimer och vi alla tillsammans får be för att han snabbt når döden och att ISIS hjälper honom dit. :-) kanske kommer den sekuläre muslimen Barack Obama som är kompis med det militärindustriella komplexet kan hjälpa till med den saken?

”Under the new order, U.S. troops will be authorized to attack not just Al Qaeda, but the Taliban, the Haqqani network and other militants.”

Och vi som tror på ordet ”fred” i väst bör givetvis också känna till vad ca 10-25% av muslimerna menar med ordet ”fred” och det är därför heller inte lustigt att Förenade Arabemiraten låter meddela att fler muslimska organisationer än man tidigare tänkt sig kan vara deltagare av ett större terrornätverk.

Den f.d. muslimen Ayaan Hirsi Ali är nog inne på rätt spår, tror jag.

Med vänlig hälsning

Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Välkommen att kommentera.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s