Prostituerade journalister i väst mot Vladimir Putin

Via Boiling Frogs Post begär William Blum om bevisen för Rysslands inblandning i Ukraina.

Barak Obama visas upp i en karikatyr med lång Pinocchio-näsa, ni vet trädockan som vill bli människa och som får längre näsa varje gång han ljuger.

Nu spekulerar jag, men vad annat finns kvar att göra för att få människor att vakna och verka mer effektivt för fred? Jag tror att publiceringarna i elitens styrda media av de obekräftade uppgifterna kan ha skett i syfte att ge fascismen i Ukraina psykologiskt stöd för folkmord i östra Ukraina.

”Annonseringen” i denna press kan rentutav vara en del av handelsutbytet eller kan det helt enkelt vara individer med stora andelar i det militärindustriella komplexet som vill eskalera alla konflikter i världen för att tjäna pengar på vapenexporten.

Det sista förefaller mig mest logiskt. Torskarna är i så fall de som äger andelar i det militärindustriella komplexet på Wallstreet som gynnas av konflikten och skapar lögnerna. Media som smutskastar Vladimir Putin och Ryssland helt utan rimliga bevis är alltså de prostituerade.

Men kalla nu för Guds skull inte våra journalister eller ex. Expressen för hora eller hortidningen om de skulle efterapa eventuella lögner från USA! Tänk på att dera journalister har villa, volvo, vovve och kanske kottar att tänka på och jobbar man på en bombhögertidning så är det sådant som förväntas i dessa tider! :-)

Tala heller inte om sanningen för bombhögerns journalister! Det kan leda till kognitiv dissonans och inläggning på mentalsjukhus. Ökade vårdkostnader är inte vad Sverige behöver just nu när Sverigedemokraterna stödjer ytterligare en alliansregering i riksdagen.

Här min egna satir av Nobilpristagaren Obama och Nobels fredspris

I ett nytt inspirationsgalleri hos vaken.se finner jag en annan passande satir av Barak Obama – Game of Drones.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

En reaktion till “Prostituerade journalister i väst mot Vladimir Putin

  1. Obama, Putin, Reinfeldt, Palme, Stalin, Polpot………… och alla andra ledare. Dom drevs och drivs av personliga småpersonliga från grunden ”Höga” mål att vilja väl. Men dom uppvisade alla en förändring i ett spel där ursprungsmeningen gick förlorad i en oändlig orsak av mänsklig bortkommenhet, dumhet eller bara fått makt genom nepotism. Girigheten är också en del av överlevnadsmekanismen. Kanske Stalins barn hatade honom. Obama vet att han ska förlora det han en gång startade i en god tanke. Reinfeldt saknar sin vackra fru. Polpot hade komplex för sin otillräcklighet. Palme ville väl, men fastnade i den Svenska lagomigheten. Hitler vile bli en uppskattad konstnär men blev refuserad och tog sin konst till katastrofala nivåer. Dali var fattig och tvingades tänka. Klimt och Van Gogh led över brist på förståelse. Listan kan bli lång. Vetenskap är att inte fastna i detaljer och tala om saker man inte vet, utan självbildning som grund, bara genom vad andra har upptäckt. Den bildade människan är ofta en parasit på andras upptäckter och den bildade människan blir rädd när krav på egentänkande empirisk bevisning krävs. Jag skiljer på bildad och självbildad. Om exempelvis en 50 årig man säger att ”Det kan väl inte jag veta och det har ingen sagt och så här har jag alltid gjort!”
    Lusten att köra upp ett helt bibliotek och en grov grävskopa kreativitet i den mannens röv får jag bekämpa och jag får följa lag och rätt och med en vänlig min fråga. ” Hur har Du undgått dessa kunskaper?” Svaret är alltid samma. Tystnad och kolik blick.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s