Birger Schlaug – ”…Sverigedemokraterna plösligt skulle ha 25%, då djävlar…”

Birger Schlaug spekulerar i SVT om vad ett Sverigedemokraterna på 25% skulle innebära:

En opinionsmätning där Sverigedemokraterna plösligt skulle ha 25%, då djävlar, då sätter sig de andra och pratar som vuxna människor.

(Jo, jag gör ett undantag och länkar till styrd media för Birger är ändå en av de mest lovande kända politikerna i Sverige eftersom han förstår det galna med ”exponentiell funktion”, dvs. ”tillväxt”.)

Birger tror att 25% till SD kan få de andra partiernas ledarskap att samverka, men låt oss tänka några steg till!

En sådan samverkan kommer sannolikt leda till mer frihandel inom EU eftersom de flesta partierna, utom Vänsterpartiet, är för mer av den miljövidriga borgerliga frihandel vi redan har, vilket innebär forsatt miljöförstöring och sänkt välfärd och att Sverigedemokraterna snart är det största partiet i Sveriges riksdag.

Så tänk ett steg till! Tänk om SD blir största partiet pga. att folket hatar sådan politik! SD är nämligen också för frihandel… Varför då? Jo det är också ett borgerligt parti infiltrerat av samma gamla borgare som styr de andra partierna.

Lösningen? En politik som tar oss bort från alla dessa borgerliga frihandels- och absurda tillväxt-partier. Lösningen heter nya partier. Lösningen är givetvis en politik som tar oss ur EU och tillhörande frihandel OCH ATT SAMTIDIGT minska den extrema delen av invandringen, dvs. den som innehåller våldsam sekterism och kvinnofientlighet, tygla den och helst utplåna extremismen helt genom att använda nya lagar som faktiskt gör detta!

Det bästa ur Vänsterpartiet och det bästa ur Sverigesdemokraterna, helt enkelt. En kompromiss som gör alla nöjda och glada. Detta är vad Sverige behöver. Då kan vi alla slippa de blå smurfarnas tyrrani över våra liv.

Vi och de 75-90% normala muslimer kan då slippa extremisterna. Vi kan alla tillsammans slippa miljöförstöringen inom EU. Då kan Sverige bli något vi alla tillsammans kan vara stolta över igen. Välfärd till människor med normala demokratiska värderingar som tillsammans integreras och bygger ett land tillsammans.

Men då Birger, måste du sätta dig ner och prata med Vänsterpartiet och SD som en vuxen människa och kanske tom. gå med i Vetenskapliga partiet eller starta ett nytt grönt parti som valsamverkar sig in i riksdagen och kan ersätta det korrupta miljövidriga ”Miljöpartiet” för annars är du inte bättre än de politiker du kritiserar.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

6 reaktioner till “Birger Schlaug – ”…Sverigedemokraterna plösligt skulle ha 25%, då djävlar…”

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s