Samverkan & Enhet, men inte naiv enhet

Samverkan, enhet och mer jämlikhet i samhället leder till mindre konflikter och mindre kriminalitet. Mindre konflikter och mindre kriminalitet leder till mer upplevd lycka. Det är vetenskapligt bevisat.

Det är därför vi behöver samverkan och enhet i vårt samhälle för att kunna skapa mer lyckliga medborgare, inte en naiv enhet som skapar konflikt, men en medveten enhet för alla.

Alla samhällsklasser måste samverka i harmonisk och rättvis enhet! Vi måste se till att klassvandring är fullt möjlig och kan ske ofta eftersom detta ökar enheten i samhället.

Det finns all anledning för enhet inom länder, men även internationellt. Vi talar inte om en naivt överdriven enhet, men en medveten balanserad enhet. Vi talar om en enhet där vi hjälper oss själva och hjälper varann på rätt sätt.

Det finns naturligtvis inget enhetligt med en överdriven migration av människor som vill krossa vår egen kultur, vilket naturligtvis enbart skapar mer konflikt.

Freden i världen och friheten att kunna resa och uppleva andra kulturer kan skapa enhet mellan människor som vill leva i en annan kultur samtidigt som enheten i kulturen inte förstörs. Så kan många olika kulturer bevaras och upplevas fritt i enhet med varandra.

Att invandra för att förstöra ett annat lands nivå av frihet, nivå av demokrati och val av kultur leder inte heller till enhet. Denna typ av in- och utvandring måste stoppas eftersom den aldrig kan leda till enhet.

Med enhet mellan oss människor kommer det finnas kraft att ta itu med Vetenskapliga partiets absolut viktigaste fråga.

Vi är även för enhet och samverkan genom valsamverkan så att vi alla tillsammans får nya initiativ att välja på varje val och så att ingen behöver kasta bort sin röst på partier som endast motverkar exakt det som de utger sig att verka för.

Vill inte din partiledning valsamverka i enhet med andra partier? Byt då parti eller starta ett nytt parti som gör detta! Enhet mellan människor är nämligen något av det viktigaste som finns. Rösta därför alltid på ett parti som valsamverkar på ett brett respektfullt och inkluderande vis om du är för din egen demokratiska rätt att påverka politiken!

En reaktion till “Samverkan & Enhet, men inte naiv enhet

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s