Arkeologiska utgrävningar i Treblinka visar sanningen om massmordet som aldrig existerade?

Via Nationell.nu läser jag om arkeologiska utgrävningar i Treblinka och där finner jag en välgjord dokumentär av hur det sionistiska mediamaskineriet tros ha arbetat för att befästa myten om massmordet på judar. Videoklippet på Youtube heter ”The Treblinka Archaeology Hoax (2014)”.

Det finns olika åsikter med olika fakta som grund: Här har vi ex. En kritik på engelska av förnekelsen av massmordet mot judar.

Fär att vara rättvis mot de judar som fanns i Tyskalnd under denna tid måste jag påpeka att förhållandena i slutet av kriget måste ha varit avskyvärda både för de tyskar som lät sig luras av den borgerlige Hitler, tyskar som gjorde motstånd, ex. socialister, och för andra människor i koncentrationslägren, och kanske är en mångårig vistelse i krig och koncentrationsläger på något vis ändå värre än några minuter i en gaskammare om de nu fanns.

Så frågan är varför man vill ljuga om saken om gaskamrarna inte existerade?

Anledningen skulle kunna vara att indoktrinera sitt eget folk till att känna sig som offer för andras ondska. Detta gör dem paranoida och lättkontrollerade, ivrigt villiga att spendera tre år av sina unga liv i det militära, något sionisterna utnyttjar politiskt och religiöst när de invaderar och etniskt rensar Palestina och fyller sina egna fickor med mer pengar.

Det paranoida håller dem samman, men idag behöver de som fortfarande envisas med att kalla sig judar alls inte vara paranoida med hjälp av en sådan historia. Extremister som anser att ”Judar som inte tror på Gud är som apor” finns idag bevisligen överrallt.

Nåväl. Denna histora om den skulle vara påhittad kan kanske på något vis skydda Israels och USAs regeringar från de vedervärdiga, ofta rasistiskt motiverade, brott de idag begår mot andra folkslag.

Tacksamhet för bidraget i denna fråga går till Nationell.nu

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Välkommen att kommentera! Läs gärna kommentarsreglerna i menyn!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s