Varför är inte Vänsterpartiet emot den fascistoida Islamismen?

Jag ska vara ärlig. Vänsterpartiets politik har många fina punkter som är gemensamma med Vetenskapliga partiet.

Vetenskapliga partiet är även på Olof Palmes och Anna Lindhs linje i många frågor, dvs. motsatsen till dagens S, MP, Alliansen och Sverigedemokraterna. Vetenskapliga partiet är alltså, precis som Vänsterpartiet, för socialism och demokrati som inte urholkas av frihandel.

Frihandel är ett ord som nästan alla bankster-lakejer i världen dillar om idag, även EU och Ryssland, dock inte Vetenskapliga partiet.

När vi talar om fascism idag tänker många på Sverigedemokraterna, pga. styrd medias dåliga rapportering, men de är väl ändå inte bråkdelen fascister om man jämför med Islamister?
Youtube – Hamed Abdel Samad on Islamic Fascism

Forskarna är eniga – Sverigedemokraterna är inte fascister.

Visserligen är SD ungefär lika högervridna som resten av det politiska spektrat (utom Vänsterpartiet), vilket leder till ojämlikhet och alienation i samhället, men fascism är väl inte att stoppa fascistiska religioner att komma in i landet och förstöra demokratin?

Den enda anledningen att jag varken kan gå med i Vänsterpartiet eller rösta på dem är Vänsterpartiet verkar sakna kompetens på området ”tillväxt” och nödvändigheten av nedväxt, samt även saknar kompetens inom området ”religiös extremism” och det är egentligen aningen märkligt med tanke på partiets historik, i alla fall om man vill tro att ett parti kan lära av historien.

Citat av Karl Marx:

”Att avskaffa religion som människors inbillade lycka är att kräva deras verkliga lycka. Att försöka förmå dem att överge sin vanföreställning om sina villkor är att försöka förmå dem att överge de villkor som kräver vanföreställningar. Religionskritik är därför i grund och botten kritik av den dal av tårar där religionen utgör glorian.

Har vänsterpartiet förkastat Marx på den punkten eller vad är det frågan om?

Varför envisas Vänsterpartiet med att ta emot fler religiösa dårar till Sverige som gör det besvärligt för de människor som de facto flytt dårskapen och behöver en fristad. Detta är visserligen inte ”rasism” från Vänsterpartiets sida, men är det inte på något vis värre än rasism ändå?

Är det inte vidrigt att förstöra invandrade flyktingars land och vårt eget land med dessa idioter som egentligen inte tycker om vare sig Sverige eller demokrati alls?

Är det inte ännu mer vidrigt än rasism ur ett miljöperspektiv att försöka göra om Sverige till en barnavlande kultur som med den exponentiella funktionens logik kommer förgöra sig själv och göra om hela vår natur till ett ökenlandskap?

Hur resonemanget går i Vänsterpartiet är för mig en gåta. Sådant resonemang kan, som jag ser det, inte bygga på någon logik alls. Är du Vänsterpartist så meditera på saken! Jag vet att flera av er har kapacitet att tänka några steg längre än de flesta andra.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

En reaktion till “Varför är inte Vänsterpartiet emot den fascistoida Islamismen?

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s