Ditt val i Mars – Bilderberg-sosse, frihandelsivrare, bombhöger eller balans med naturen?

De tre stora partierna i Sverige är skapade för att lura medborgarna. Ingen av dessa partier representerar folkets vilja och intressen på riktigt. ”Frihandel”/EU gynnar nämligen inte dig eller dina barn på lång sikt! Det är dags att dra ur pluggen!

Bilderberg-sossen Löfvén är inte på folkets sida. Han är för EU och dess frihandel som förstör chansen till mer jämlikhet för oss medborgare. Jämlikhet, det som riktiga socialister, ex. Olof Palme, eftersträvade.

Bombhögern har alltid varit för frihandel och ojämlikhet, men de är i alla fall riktiga blåa smurfar, inte dolda under en röd fana som är så urvattnad att den blivit rosa. Sådan politik är inte i folkets intresse.
.
Sverigedemokraterna är för samma korkade frihandel. De är visserligen nationalistiska och det är bra, men de är precis lika borgerliga som Hitler som mördade socialister i sitt eget parti och lika blå som de borgare som satte honom vid makten. Att stödja borgerlighet är inte i folkets verkliga intresse.

Här har vi en inspirerande intervju med en av de allra första svarta pantrarna via Corbett Report som visar vad det handlar om. Låt er inspireras!

Nu! Dra ur pluggen för dem! Uppfinn de riktiga partier som representerar vad vi alla gynnas av på riktigt och samverka för helvete!!!

Vi behöver inte valet mellan nationalkapitalism eller internationalkapitalism i Sverige!
Vi behöver ej heller partier som importerar fascistisk islamism eller förespråkar globalism och öppna gränser in absurdum. Sådant är inte grön politik.

Vi behöver mer sund nationalism som skyddar vårt eget land och våra egna medborgare, oavsett färg, det är uppenbart, men vi behöver också mer socialism i Sverige så att vi kan skapa harmoni i samhället, minska arbetstiden, dela på jobben och sedan komma ner till en balanserad folkmängd som kan leva i balans med naturen,

Demokrati, direktdemokratin som får det att ske, ja, det måste du stå för själv som medborgare.

Ska det vara så inihelvete svårt att fatta? Sätt fart!

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Annons

2 reaktioner till “Ditt val i Mars – Bilderberg-sosse, frihandelsivrare, bombhöger eller balans med naturen?

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s