Ekologisk apokalyps – Mer djurarter förlorade på 65år än på 65 miljoner år

Det är ett djävligt dystert youtube-klipp från StimulatornEND:CIV: Resist or Die” men det är verkligen på tiden att något görs. Vill man se sanningen, hur dyster den än är, kan man sedan faktiskt göra något positivt och konstruktivt som fungerar åt saken.

Videon går in på klimatförändringar som givetvis kan bero på naturliga orsaker som jag skrivit om tidigare, men även på resurser som ex peak oil.

Videon går in på att alla civilisationer förnekar det uppenbara. De har alltid och kommer alltid att begå självmord, eftersom medborgarna inte vill se sanningen och därför inte kommer rösta på de partier, ex. Vetenskapliga partiet, som kan åstadkomma rätt förändring, dvs. nedväxt till balans med naturen.

Det handlar om europeiskt folkmord av de människor och de kulturer som levde i balans med naturen. Den tar upp aktivism. Den tar upp att även Greenpeace är en lögn och mer av ett problem än en lösning.

Videon har dock några komiska inslag såsom en Star Wars-satir.

Den går in på hur du och hela vår kultur är mentalt sjuk. Den belyser att Hydraulisk spräckning är den värsta av alla metoder för oljeutvinning och de berättar om de gifter och sjukdomar som utvinning av oljesand orsakar.

De tar upp hur Icke-våld är bekvämt för den mentalt sjuka makten som förstör planeten. De tar upp hur Mahatma Gandhi betraktas som en förrädare av många Indier.

Den tar upp att det kan vara rätt att bryta mot lagar som är felaktiga. Den går in på att majoriteten, demokrati, ej ens direktdemokrati, sannolikt aldrig kommer vara på rätt sida i den gröna kampen och att aktivisten måste ta eget ansvar och faktiskt agera.

Videon går dock inte in på överbefolkning, men jag ställer en fråga till dem i klippet om den saken.

Frågan är:

Så. Hur många mer fördubblingar av populationen hade Påsköns natur klarat av utan statybyggen? Har ni verkligt gröna miljöaktivister en lösning på detta problem också?

So. How many more doublings of population would Easter Island have survived without building statues? Do you truly green environment activists have a solution to this problem as well?

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Annonser

7 reaktioner på ”Ekologisk apokalyps – Mer djurarter förlorade på 65år än på 65 miljoner år

  1. Ping: Vem dödade Malcolm X och varför? | Vetenskapliga partiet

  2. Ping: Analys av Syntheismen, en ny sekt med anknytning till Piratpartiet och sannolikt skapad av Alexander Bard | Vetenskapliga partiet

  3. Ping: De borgerligt skapade konflikterna känns nu hos de hemlösa i Borås | Vetenskapliga partiet

  4. Ping: Klimat – Bön för naturen – Det gudibehagliga folket räddar strax den gudibehagliga skapelsen | Vetenskapliga partiet

  5. Ping: Vad är skillnaden på ”politisk korrekthet” och ”emotionell korrekthet”? | Vetenskapliga partiet

  6. Ping: Population i balans med naturen – Den 13:e Februari är 250-årsdagen av prästen Thomas Robert Malthus | Vetenskapliga partiet

  7. Ping: Debatt om Bankers funktion – Göran Greider besvaras av Ann-Marie Svensson på JAK Medlemsbank | Vetenskapliga partiet

Skaffa ett gratis Wordpress-konto och kommentera här!

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s