Banka bäver med dominans! – Inget extraval skapar en S&M-regering

Jag såg fram emot extravalet i mars, men det vi får se liknar mest Sadomasochism. Eller som ETCs Johan Ehrenberg skriver:

För den som vill förändra Sverige är det här i praktiken samma sak som en S+M-regering

Sadomasochism förkortas SM, alternativt S&M och det är ovanligt passande i sammanhanget med Socialdemokraterna och Moderaterna som toastmasters för detaljerna i extravalets härlighet.

Det ökade stödet för SD kommer alltså knappast få demokratiskt inflytande på den förda politiken alls.

Samtidigt är inte distansen mellan S & M särskilt stor idag. Det är ett förhållande med mindre sadism och mindre masochism än vad vi tror finns representerat. Hur ofta de i hemlighet super till det tillsammans vågar man knappast spekulera i.

S tillåts nu aktivt dominera och penetrera regeringens ministerposter och borgerligheten får utåt passivt underkasta sig och ta emot genom att säga ja i underkastelse, men riktigt så illa är det ändå inte för borgarna eftersom Socialdemokraterna nu kommer föra en borgerlig politik under rött falskt flagg och vi blir kvar i frihandels-EU, sannolikt helt enligt Bilderberggruppens hemliga instruktioner till Stefan Löfvén och Fredrik Reinfeldt.

Detta kommer visserligen gynna Sverigedemokraterna på lång sikt, men vad folk inte riktigt vet är att Sverigedemokraterna också är ett borgerligt kapitalistiskt parti som är för samma frihandel som S&M. SD är alltså inte nationalsocialister, men nämligen nationalkapitalister, precis som Hitler, eftersom de är för den frihandel som undergräver varje försök till välfärd och socialism.

Så den ”smärta” som SD uttrycker när de nu blir åskådare till det planerade spektaklet kommer sannolikt strax leda till stor ”vällust” genom fler röster, så vida inte Vetenskapliga partiet får riktig medvind och aktivt och dominant får Banka bäver med alla tokliberala frihandelsförespråkare istället, kanske genom en vidunderlig valsamverkan om inte denna konspirationsteori är sann.

Ursäkta stilen, men jag försker göra politik lite roligare för det Svenska folket så att de till slut förstår vad som är världens viktigaste politiska fråga, nämligen nedväxt.

Hoppas du hade en trevlig läsning.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s