Vad betyder egentligen nazism, kapitalism, kommunism och socialism?

Nazism, kapitalism, kommunism och socialism. Vad är egentligen vad och vilka politiska partier motsvarar egentligen vilka begrepp? När Sverigedemokrater och anti-demonstranter icke-deliberativt skriker ”kommunism” och ”faschism” mot varann uppstår frågan om vari detta bottnar.

Det är en fråga jag speciellt ställer mig själv efter att ha fått reda på att Nationalsocialisterna, mer kända som Nazisterna, i Tyskland utsattes för en kupp. Kuppen kallas idag för ”De långa knivarnas natt”. I denna kupp rensades socialister bort ur ”Nationalsocialisterna”.

Det är min personliga åsikt, efter att ha undersökt saken, att Sturmabteilung (SA) var de riktiga nationella socialisterna, medan Hitler med anhang var Nationalkapitalister (Eller möjligtvis för EU och globaliseringen internationellt eftersom de ville invadera hela världen likt Nato).

Om man jämför dessa organisationer med dagens politiska partier i Sverige i en förenklad tabell blir det intressant.

De partier som röstade för invasionen av Afghanistan är invasionslystna och krigiska partier om man vetenskapligt och deliberativt accepterar den vedertagna definitionen av invasion och definitionen av krig.

Kapitalistiska partier är för frihandel som bevisligen skapar ökade klyftor i samhället.

Nationalistiska partier är för den egna nationens bästa i första hand och emot internationell solidaritet såsom massinvandring.

Socialistiska partier är för jämlikhet mellan människor i samhället.

tabell-socialism-nationalism-kapitalism-invasion

Nu kanske vissa reagerar på att jag kallar Socialdemokraterna för ”kapitalistiskt” för genom historien har Socialdemokraterna varit ett socialistiskt parti som ville befria arbetaren successivt från löneslaveriet, genom arbetstidsförkortning. Detta förändrades dock de facto abrupt efter det att Olof Palme mördades, Sverige skuldsattes medvetet och Svenska statsministrar började besöka Bilderbergruppens hemliga möten. Idag är endast Vänsterpartiet och Vetenskapliga partiet socialistiska.

Att Miljöpartiet är kapitalistiskt är inget konstigt alls. Miljöpartiet är ett parti skapat av en f.d. Folkpartist och består av ett hopkok av borgerliga medlemmar som med självbedrägeri tror att de i en tillväxtekonomi kan göra något som helst för miljön på lång sikt. Det är direkt felaktigt. Det är nämligen vetenskapligt bevisat av arkelologer och matematiker att sådant är blind religiös fantasi. Ett parti som förspråkar tillväxt in-absurdum samt frihandel är ett borgerligt kapitalistiskt parti som leder vår civilisation mot den totala avgrunden. Det är ingen åsikt men ett vetenskapligt faktum.

Alliansen består av flera små partier, men de har alla kapitalism och krig gemensamt. Inget av dessa partier är för jämlikhet mellan människor, ej heller är de speciellt nationalistiska, men istället för invandring som tros öka den tillväxt de alla gemensamt tillbedjer.

Vissa Sverigedemokrater lever sannolikt i tron att Sverigedemokraterna är ett ”socialkonservativt” parti, men det är felaktigt. När man är för frihandel är man de facto ett kapitalistiskt parti och det kan inte kombineras med socialism. Socialism innebär att man måste skydda sina företag inom landet genom en tullmur.

Kanske betyder ”socialkonservativt” inom SD att man vill ”socialisera” sig med de ”konservativa”, vilket även Hitler gjorde och på så vis blev vald till rikskansler av alla de borgerliga partierna efter det val då han fick 43% av rösterna.

Vetenskapliga partiet är helt likt Sturmabteilung (innan de långa knivarnas natt) medan Hitler är mest likt de borgerliga partierna i sin invasionsiver och sin kapitalism.

Vetenskapliga partiet är emot globaliseringen och är därför nationalistiskt för det minskar transporterna att ha tullmur och det är bra för miljön på kort och lång sikt.

I jämförelse med det smutsiga Miljöpartiet är Vetenskapliga partiet extremt grönt och bra för miljön. Det är ett tydligt vetenskapligt faktum för den som har grundläggande matematisk intelligens, kanske är biolog eller arkeolog och därför förstår den exponentiella funktionen ordentligt och vad som händer med populationer när de gör slut på sina tillgångar.

Vetenskapliga partiet måste räknas som socialistiskt eftersom vi i likhet med Vänsterpartiet är för ökad jämlikhet och minskade klassklyftor mellan människor i samhället. Det bygger på vetenskap. Människor är bevisligen lyckligare i jämlikare samhällen … så vida de inte tillväxer in-absurdum för då blir alla fattiga och det förstör vår vackra natur.

Vetenskapliga partiet är för att hjälpa flest människor i världen långsiktigt, även framtidens generationer, därför är vi för internationell långsiktig hjälp som avhjälper problemen lokalt i andra länder, ex. överpopulationen som förstör miljön, och därför är vi emot urskiljningslös massinvandring till Sverige utom i undantagsfall, eftersom det inte löser någonting långsiktigt, men kan förvärra Sveriges situation långsiktigt. Även detta gör att Vetenskapliga partiet måste räknas som ett nationalistiskt parti även om vi vill hjälpa internationalistiskt med ex. sexualundervisning till kvinnor och män i överbefolkade områden.

Rasism har jag inte satt i diagrammet eftersom vid tiden runt 30-talet var så många partier rasistiska. Även många Socialdemokrater i Sverige teoritiserade öppet om raser vid den här tiden. Inom det kommunistiska Sovjetunionen fanns det både nationalister och internationalister vid denna tidpunkt dessutom.

Vetenskapliga partiet verkar alltså vara det enda riktigt nationalsocialistisa partiet i Sverige, [i betydelsen att vi är för alla medborgares väl i Sveriges samtidigt som vi är för demokratisk socialism, likt Olof Palme], dessutom med vetenskaplig metod som grund och dessutom får alla oavsett ras eller religiös bakgrund medverka i Vetenskapliga partiet.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

9 reaktioner till “Vad betyder egentligen nazism, kapitalism, kommunism och socialism?

  1. Tveksam analys.
    Hitler hade som sin agenda att befria Tyskland från den internationella judendomen.
    Judarna som blev hotade svarade med att förklara krig mot Tyskland, året var 1933.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s