Vinnaren i veckan är Boko Haram med 2000 mot Charlie Hebdo 12

Vilka islamister leder i antal dödade människor denna vecka? Definitivt leder Boko Haram med ca 2000 över Charlie Hebdo-skotten med endast 12 dödade. De unga turkarna tar upp Baga-utrotningen utförd av Boko Haram där ca 2000 förmodligen dödades och ca 8000 nu befinner sig på flykt.

I rättvisans namn måste man mäta sig med Hanoibombningarna beordrade av USAs utrikesminister Henry Kissinger som på kort tid lyckades eliminera 1624 civila, men vi kan ju alltid hoppas på framtida bombmingar som kan överträffa Boko Harams bedrift, skämt åt sido…

I Vetenskapliga partiets centralkommitté beklagar vi sorgen för de överlevande negerianerna och gratulerar samtidigt Negerias folk till den snabba befolkningsminskningen som islamisterna nu tycks skapa lokalt även om de helt klart avlar barn in-absurdum globalt.

Nigeria tampas enligt CIA med överbefolkning som stegras med den katastrofala siffran 5.25 barn födda per kvinna vilket leder till den katastrofala siffran 2.47% per år vilket betyder för den matematiskt skolade att de fördubblar sin befolkning ungefär vart 30:e år, vilket givetvis leder till,:

soil degradation; rapid deforestation; urban air and water pollution; desertification; oil pollution – water, air, and soil; has suffered serious damage from oil spills; loss of arable land; rapid urbanization

dvs. skövling och resursbrist, som i sin tur leder till svält och korruption, dvs. resultatet av att inte följa intelligent ledarskap och lyssna på Vetenskapliga partiets viktigaste fråga.

Ett passande citat av Kofi Annan från partiets citatsida om population:

kofi_annan_80x80
”Tanken att befolkningstillväxt garanterar ett bättre liv – ekonomiskt eller på annat sätt – är en myt att bara de som säljer blöjor, barnvagnar och liknande har någon rätt att tro.”
/Kofi Annan

…detta är för övrigt en tro som den nya partiledaren för Moderaterna verkar ha och som vi ska göra vårt allra bästa för att ta ur henne, så att framtidens alla barn i Nigeria och i Sverige kan få välfärd på riktigt.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Teckningar och artiklar för att hylla Charlie Hebdo:
Nyheter Idag – Här är 21 tecknade bilder som hyllar de mördade satirtecknarna
Reportrar utan gränser – ”Vi vädjar till mediaföretag att publicera Charlie Hebdos satirteckningar”
Helsingborgs Dagblad – De föll offer för terrordådet
Slate – Charlie Hebdo’s Most Controversial Religious Covers, Explained
Vox – Charlie Hebdo’s most famous cartoons, translated and explained

Mer intressant om händelsen:
Paris-terroristerna sponsrade av lunchgäst på Pengaton, och fem andra ”sammanträffanden”

Annons

13 reaktioner till “Vinnaren i veckan är Boko Haram med 2000 mot Charlie Hebdo 12

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s