Jag uppmanar härmed alla USAs medborgare att bli svarta pantrar

Washingtons rasism mot svarta är vidrig även med Barack Obama i ledarskapet. De svarta i USA har ännu inte kompenserats för de brott som de utsatts för. Detta uppmärksammar jag när jag tittar på ett youtubeklipp från Boiling Frogs post av James Corbett som intervjuar Larry Pinkney som tillhör originalorganisationen Svarta pantrarna.

Videon beskriver i prinip samma problem som drabbat alla länder där vänsterflygeln infiltrerats av exakt samma agenda som högerkanten. Demokratin slutar fungera och omvandlas till oligarki där fåtalet storföretag sänker välfärden i land efter land med sina köpta nicke-dockor till politiker. Videon förklarar indirekt varför du inte ska ha tillit till Biderberg-medlemmen Stefan Löfvén dessutom, men det kommer du ganska snart bli varse.

Jag tar även en titt på svarta pantrarnas tiopunktsprogrammet på Wikipedia och på Marxists.org och det är synnerligen rimligt även om svarta pantrarna, precis som de flesta andra inom politiken, inte uppmärksammat behovet av populationsnedväxt och balans med naturen.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

2 reaktioner till “Jag uppmanar härmed alla USAs medborgare att bli svarta pantrar

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s