Välkommen in i Vetenskapliga partiet Göran Greider!

ETCs Göran Greider frågar:

Varför är Miljöpartiet så tyst i dessa frågor? Vänsterpartiet är inte tystade, men de gör inget större väsen av försvars- och Natofrågan.

Det beror på att dessa partier är infiltrerade och förstörda inifrån. Folket har medvetet dummats ner genom vanlig media och folket reagerar generellt sett på sin höjd med en proteströst på Fi, ett medlemskap i det sekteristiskt tokliberala Piratpartiet eller blint stöd på frihandelsivrarna SD.

Dessa partier och deras ljumma medlemmar leds sedan i blindo av infiltratörerna på olika vis för att uppnå frihandel och EU-medlemskap, dvs. det som missgynnar en stor majoritet av folket, dvs. den nya globala världsordningen som gynnar fåtalet globala aktörer och missgynnar välfärd för oss alla.

Att Vänsterpartiet är tystade är helt uppenbart, kanske är det inte infiltrerade och helt förstörda som det borgerliga Miljöpartiet. Kanske har de valt tystnad i Nato-frågan i utbyte mot medialt fokus i den Goldmann-Sach-ägda press som givetvis är helt köpt av Nato-intressen.

Det finns bara ett parti i Sverige som vågar se sanningen som den verkligen är och som kan vara en motkraft. Vetenskapliga partiet. Välkommen in Göran! och duger inte det så starta då en ny vänster som valsamverkar mot 4%-spärren!

MVH
Martin Gustavsson
Partledare
Vetenskapliga partiet

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s