Tydlighet från det borgerliga Sverigedemokraterna om deras förakt mot socialism

I dalademokraten läser jag att:

”SD-företrädaren Mattias Karlsson talade om att det fanns en ”ickesocialistisk majoritet” i riksdagen.

Mycket tragikomiskt. Det har de facto inte funnits en ”ickesocialistisk majoritet” i riksdagen alltsedan den socialistiska demokraten Olof Palme blev skjuten, sannolikt av Dekorimamannen som sitter i riksdagen för Moderaterna.

När Socialdemokraterna blev positiva till EU och frihandel, vilket innebär ett race mot välfärdsbottnen, blev socialism och välfärd givetvis en omöjlighet. Man kan inte ha kakan kvar och äta den samtidigt.

Men det är ändå bra att Sverigedemokraterna så här tydligt proklamerar att de är ett borgerligt parti, för det är det säkert många som inte ännu insett att Sverigedemokraterna är för samma frihandel som helt vanlig EU-positivitet medför.

Och för att förtydliga så är det endast Vänsterpartiet som är ett socialistiskt parti i riksdagen idag.

Vill man alltså ha både socialism och nationalism finns det inget parti i riksdagen att välja på, förrutom Vetenskapliga partiet.

Vår nationalism bygger på att vetenskapen bevisat att det bästa för framtidens generationer är mer lokal självförsörjning och mindre oljeberoende genom färre transporter, alltså bort från globaliseringen, tillbaka mot nationalstaten och tom. mer lokalt styre än så.

Vår socialism bygger på vetenskapliga rapporter som bevisar att människor är lyckligare i mer jämlika samhällen där klassvandring är möjlig i båda riktningar.

Är du rädd för orden ”national” och ”socialism” sammanbundna, betänk då att Hitler varken gjorde det bästa för sin nation, ej heller var socialist! Han var en borgare som dödade socialismen i nazisternas parti och som blev invald som rikskansler av de borgerliga partierna. Betänk dessutom att Hitler var en krigsivrare! Läs gärna mer om betydelsen av nazism, kapitalism, kommunism och socialism!

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

2 reaktioner till “Tydlighet från det borgerliga Sverigedemokraterna om deras förakt mot socialism

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s