Kvinnorna beväpnar sig mot Islamismen – Ak47 skapar jämlikhet

Det blev sannolikt inga jungfrur eller vindruvor i himlen för dessa Islamister / Boko Haram-terrorister som tydligen inte trodde på Koranen när det väl hettade till och då försökte fly kvinnorna.

Kvinnorna beväpnade sig helt enkelt med maskingevär av märket Ak-47 Kalaschnikov och reducerade helt sonika Islamismen, den politiska sekteristiska religionen, medelst avrättning.

Varför avrättning? Man får spekulera. Altruism? De ville kanske inte riskera att de religiöst förvirrade Islamisterna flyr och skapar mer problem för andra kvinnor vid senare tillfälle? Visserligen är det inte enligt Genevekonvensionen men i ett redan kraftigt överbefolkat Nigeria vill man kanske inte föda tillfångatagna terrorister istället för sina egna barn?

Kanske man skulle slå en signal till Bill Gates och be honom att beväpna kvinnorna med undervisning i vetenskaplig metod, sexualundervisning, kondomer och Ak47?

Men så tänker jag, att det behövs säkert inte alls. Idag finns ju Internet och genom Internet får de helt säkert tag på allt det där helt automatiskt.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Mer om Boko Haram:
Vetenskapliga partiet – Vinnaren i veckan är Boko Haram med 2000 mot Charlie Hebdo 12

Annons

6 reaktioner till “Kvinnorna beväpnar sig mot Islamismen – Ak47 skapar jämlikhet

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s