Islamismens mord på journalister – Men vilka ligger egentligen bakom terrorismen?

Efter Paris och Charie Hebdo-terrorismen mot de satirtecknande journalisterna har fördömandet av religiös fanatism nått nya höjder. Detta välkomnar vi i Vetenskapliga partiet eftersom vi vill avskaffa all religiös indoktrinering även när den sker i vetenskapens namn via (ex. via VoF).

Jag skulle gissa att även många från Ung vänster bärandes palestinaschalar fantiserar om om att vrida huvudet av Islamister, kanske dunka in lite vanligt folkvett i deras huvuden om satir, humor, demokrati och yttrandefrihet, saker som jag vet att de allra flesta i vänstern i Sverige värderar högt.

Vi talar här, trots allt, inte om vanliga islamister från ett stenålderslikt sönderbombat Afghanistan, men om unga män som uppfostrats i Frankrike och radikaliserats där, ifall nu historien verkligen är sann och det inte är ytterligare en GLADIO-falskfagg från Washingtons mentalt sjuka neocons.

Men man frågar sig helt stilla var all denna islamistiska fundamentalism kommit ifrån mitt i Europa i denna moderna tid av upplysning och demokrati? Genom moskéer och Imamer? Hur många muslimer hyckar idag i Frankrike och Sverige om morden och skriker ”Allahu Akbar” när de är ensamma eller i goda vänners lag för att sedan gråta krokodiltårar inför oss infödda i ren rädsla för konsekvenserna, ex. repatriering?

ETC upplyser om att det kan röra sig om lego-soldater, dvs. att dessa herrar egentligen inte tror på de dåd de utför, men gör det mest för pengar som helt vanliga amerikanska soldater eller mer välbetalda legoknektar.

Så jag behöver egentligen inte fråga mig: -Var radikaliseras ungdomarna? Kan verkligen unga människor i ett utvecklat land som Frankrike eller Sverige plötligt förfalla i terrorism för satir-teckingar även om de är väldigt religiösa, tror på Gud och att Muhammed flög på en bevingad häst när han dog? – Nej. Det verkar fullkomligt osannolikt. Att det är en Gladio-operation verkar mycket mer sannolikt, eller att det är helt vanliga välbetalda mördare, även om det givetvis finns idioter överallt, även i Frankrike.

Charlie Hebdo-gänget var uppenbarligen anti-islamistiska men attacken gynnade verkligen inte islamismen. Attacken gynnade de som faktiskt vill stoppa Islamismens intåg i Europa. Därför är Frankrikes Sverigedemokrater samt Israel ytterst misstänkta, inte enbart de unga franska islamisterna som visats upp i styrd meda där deras pass förträffligt lagts i flyktfordonet.

Men kommer vi få se fler mord på journalister från islamister i Europa. Jo. Det tror jag med all sannolikhet att vi kommer få se, oavsett vem som kommer utföra morden och oavsett vilken motivering som ligger bakom, anti-Islamism eller Islamism. Lars Vilks ligger sannolikt pyrt till och vore jag han skulle jag gå under jorden.

Journalister behöver dock, generellt sett, inte frukta islamister så länge vetenskapligheten förblir hög i samhället. De människor med lågt IQ som lätt förfaller i blind religiös tro, likt ett mentalt opium, är farliga för den som avbildar Muhammed eller t.o.m. Jesus, men knappast för den som skriver om saken eller kritiserar Islamister, ej heller för den som skapar en politik som sekulariserar religiöst beteende. T.o.m. påven kan de facto ha legat bakom Charlie Hebdo-morden. Vem vet?

Det vi bör frukta mer är ändå konsekvensen av att inte rösta på Vetenskapliga partiet och botemedlet mot rädslan och det som gör att vi kan känna oss trygga är att aktivera det som är Vetenskapliga partiets absolut viktigaste fråga.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vtenskapliga partiet

En reaktion till “Islamismens mord på journalister – Men vilka ligger egentligen bakom terrorismen?

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s