Bosse Schön – Varför Sverigedemokraterna inte får vara med och hedra offren för Hitlertysklands folkmord

Bosse Schön på ETC har gjort en grundlig faktainsamling som heter ”Nazisterna som skapade Sverigedemokraterna”. Det är en intressant läsning.

Det mest komiska inslaget är när Ingemar Somberg blir upprörd över brist på logik:

¨De kan ju för faen inte skandera vit makt – judeslakt och samtidigt förneka förintelsen¨.

…samt när han bestämt vädjar:

”häng in uniformen, ställ ifrån Er ölburken och sluta skråla om judeslakt. Måste Ni marschera så gör det i takt, Ni framhäver inte den vita rasens överlägsenhet genom att gå som en fårskock.”

Jag hoppas att även Sverigedemokraternas medlemmar, allt från Kenth Ekeroth, med judisk bakgrund, till Mpundu från Rwanda kan skratta, för vilket parti har inte några missanpassade individer som går med och gör bort sig? Det är i princip ofrånkomligt i nästan alla svenska partier. Det råkade jag själv ut för som partiordförande i det första partiet jag var med och startade även om jag inte tänker gå in på de analt komiska detaljerna här.

Artikeln från ETCs Schön belyser indirekt hur viktigt det är med ordning och reda i ett parti och att vissa människor givetvis kan vara infiltratörer med målet att förstöra och givetvis därför måste beläggas med munkavle eller uteslutas.

Det artikeln inte belyser är att det givetvis är en stor skillnad på ”Nationalsocialism” och på ”Nationalkapitalism”. I dessa ord ligger lösningen på hela ekvationen. Häri ligger kanske även slutet på Sverigedemokraterna, anser jag, och kanske även slutet på fler partier, och vem vet, kanske även slutet på det borgerliga Socialdemokraterna och det ännu mer borgerliga Miljöpartiet?

Till den intressanta poängen! Hitler rensade nämligen ut ”socialism” ur ”nationalsocialismen” genom ”de långa knivarnas natt” och de homofoba kristna kapitalisterna i den nationella rörelsen gladde sig säkert enormt när Ernst Röhm avrättades.

När Ernst Röhm tog över Sturmabteilung ersatte han nämligen den gamla ledningen med homosexuella vänner något som sannolikt måste förargat många religiösa människor eftersom religioner ofta hänvisar till anti-homosexuella strofer skrivna av homofober för tusentals år sedan.

Att Hitler var ”nationalkapitalist”, inte ”nationalsocialist” belyses även av det faktum att de tyska motsvarigheterna till Kristdemokraterna, Centerpartiet och Moderaterna de facto satte Hitler till makten. Hur ”nationalistiskt” det är att förstöra hela nationen med att invadera andra nationer kan dock ifrågasättas.

Med den logiken var Hitler med anhang alltså ”Internationalkapitalister” för krig och miljöförstörande frihandel precis som dagens infiltrerade och borgerligt förstörda Miljöpartiet.

Så. Vilka svenska socialister har råkat ut för ”de långa knivarnas natt” i Sverige och vilket parti har gått från socialism och demokrati till kapitalism och frihandel? Yttermera. Vilka partier röstar för invasioner av andra länder i riksdagen?

På ETC antar jag att ni redan vet svaret.

Fokus på sådant kan väcka liv i en mer socialistisk och verkligt miljömedveten vänster. Lycka till kamrater!

MVH
Martin Gustavssson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

2 reaktioner till “Bosse Schön – Varför Sverigedemokraterna inte får vara med och hedra offren för Hitlertysklands folkmord

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s