Demokrati och yttrandefrihet åter under fascistiskt dödshot i Tyskland

I Nya Tider läser jag att Demokrati och yttrandefrihet åter står under fascistiskt dödshot i Tyskland och Angela Merkel får i sammanhanget kritik för sitt uttalande ”Islam tillhör Tyskland” av Hamed Abdel-Samad som är författare, politolog och forskare i islamologi.

Det är organisationen PEGIDA, i princip en tysk kopia av Sverigedemokraterna, som utsatts för dödshot och deras demokratiska rättighet att yttra sig fritt i en demonstration har därmed inskränkts.

Jag anser att en bra lösning, om man vill behålla demokrati och yttrandefrihet, är mentalsjukhus eller repatriering av de bokstavstroende islamisterna, vilka pga. av de minst sagt märkliga delarna av Islam, vilka Hamed Abdel-Samad tar upp, knappast kan passa in i ett västerländskt system utan att förorsaka andra medborgare mycket lidande.

Jag är inte enig i den högerextrema borgerliga delen av PEGIDA och Sverigedemokraternas politik, men i den aspekten är de ytterst lika hela det politiska spektrat utom Vänsterpartiet.

Att vara emot invandring av fascistisk Islamism kan dock knappast anses ”högerextremt”, tvärtom. I den aspekten är de som använder ordet ”Islamofob” i förklenande syfte de facto betydligt mer ”högerextrema” eftersom de då gynnar fascistoid islamism.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Mer intressant:
Avpixlat – IS smugglar terrorister till Sverige.
Nationell.nu – Jude talade för PEGIDA (Jaha, vad är galet med det förutom att han är religiös år 2015?)

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s