Massivt ovetenskapligt forskningsfusk från läkemedelsindustrin

Men är det ändå inte tragikomiskt? NewsVoice – En läkemedelsskandal utan motstycke som stormedierna inte kommer att rapportera om.

Så. Ett tragikomiskt grattis till alla pillertrillare som dessutom är borgare och frihandelsivrare som tagit medicinerna! Så kan det gå när man blandar kapitalism med vård och medicin. Du får själv äta upp den medicin du indirekt skapat och samtidigt betala dyrt för läkemedelsindustrins och aktieägarnas lyxbilar.

Kuckeliku! – Det är dags att vakna! Vetenskap är inte alltid vetenskap. Vård och omsorg är inte alltid vård och omsorg. Ekonomiska kalkyler leder lätt till att psykopater i höga positioner fuskar med fakta och korrumperar psykopatiska vetenskapsmän att producera falska rapporter. Så. Doktor duktig är inte alltid så duktig. Pengar leder inte alltid till hälsa och lycka.

Nu fattas bara en lista med medicinernas namn så läkemedlebolagen kan stämmas av de drabbade offrena. Nästan synd att jag är frisk som en nötkärna och inte kan deltaga i det stämningsmålet.

Till alla vänliga läsare och hjälpsamma medlemmar:
Titta alltid på ingredienserna och försök med hjälp av ex. Shenet och Wikipedia avgöra vad det är du stoppar i dig! Jag rekommenderar generellt sett naturliga namn, inga sötningsmedel och helst inte tillsatta aromer. Använd doktorn/läkaren/healern först som rådgivare, men bli din egen läkare och avgör sedan själv hur du vill läka dig själv!

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Annonser

Skaffa ett gratis Wordpress-konto och kommentera här!

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s