Lögn är värre än censur – När bojkottar läsarna main-stream?

Är det verkligen sant?

cat in chock

Om det är sant som Nya Tider skriver att Aftonbladet ljugit å det grövsta om människors härkomst och medborgarskap då det skett en anmälan om våldtäkt, då undrar jag helt stilla om det finns en gräns för hur mycket man får ljuga i en demokrati och om det inte finns ett straff någonstans, ex. skampåle, stupstock, böter eller liknande?

Att våldtäkt är jävligt vidrigt oavsett vem som utför den det kan vi nog alla enas om, men att kalla åtta Somalier för Svenskar, varav endast en av förrövarna faktist har medborgarskap, är inte ens en liten lögn. Det är att ljuga befolkningen rakt upp i ansiktet.

Det är fanimej inte ens politiskt korrekt att ljuga på detta vis eftersom det i själva verket är kultur-rasism mot varje svensk man, inte enbart mot etniska svenskar men mot alla svenka män med svenskt medborgarskap som har normala västerländska värderingar och har respekt för andra människor.

Vad man kan förvänta sig av vanlig censurskadad media, vars ägare tycks vara för massinvandring av tämligen korkade extrema religioner och kulturer som ser ner på humanism och demokrati, är rimligen rapporteringen om en våldtäkt, ev. undanhållande av härkomst och medborgarskap, dock inte rena lögner.

Nåväl. Ett rättmätigt straff kan dock utmätas av varje läsare som har principer och vill läsa sanningen om vad som sker i samhället och världen.

Den som vill kan ex. bojkotta vidrig lögnaktig media på armlängds avstånd och istället börja läsa lite mer svårtillgänglig alternativ media istället.

Som bloggare kan man ex. sluta länka till vanlig censurskadad media och länka till andra intressanta bloggare istället.

Som politiker kan man lämna censurskadade partier och gå med i partier som värnar sanning, yttrandefrihet och demokratiska principer.

Alternativ media som jag själv finner mer intressant och upplysande finns listad i högerkolumnen.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

4 reaktioner till “Lögn är värre än censur – När bojkottar läsarna main-stream?

  1. Det är bara att ge upp! Den tankebegränsade, dumpandemiska, traditionslåsta, enstegstänkade, fantasyromanfixerade, normala massan av levande köttmassa går inte att påverka. Den mertänkande varelsen får välja mellan att avsluta eller att kämpa mot en medvind som på beauforthskalan går till icke uppnådda nivåer. Mitt förslag är att vetenskapligapartiet efterlyser och organiserar tänkande köttmassa (människor) som tänker längre och bredare och som kan bevisa det på flera sätt och så klart utan att det ska finnas skäl att ifrågasätta.” Grundläggande medvetenhet om verkligheten”. Efter att ha levt i 55 år och självbildat mig själv hela tiden och vid en samling av vad jag kommit fram till så har jag fått till en självbild som är empiriskt bevisbar med massor av samlade dokument och bevis. Att presentera dessa bevis i bevisvärde har visat sig vara nästan meningslöst. Majoriteten begriper inte ens början eller ens introduktionen, starten på förklaringen som på ett förenklat sätt presenterar med bild och ord så enkelt som möjligt. Det enda som finns att göra är att bilda en organisation som till att börja med skapar medvetenhet om hur tankebegränsningen skapar kaos och katastrof på lång sikt. Skapa en diagnos för att få samhället att acceptera en form av röstkort. Är tankeförmågan låg så går det inte att få rösta i något val. Motståndet och det totala hindret är majoriteten av tankebegränsade. 95-5 regeln får jag bekräftad gång på gång.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s