Vaken.se plattform för blind religiositet?

Den politiska/religiösa organisationen Larouche skriver/annonserar i vaken.se att överbefolkning inte är något problem. Bevis för påståendet saknas helt.

Att Malthus kalkyler i princip var intelligenta och riktiga verkar man helt bortse från. Teknologi kan givetvis förflytta tidpunkten för katastrofen bort i tiden en aning men matematiken ljuger inte, arkeologi från Påskön ljuger inte. Jordbruksforskning ljuger inte. Det är vetenskap baderad på vetenskaplig metod och att göra något åt saken är Vetenskapliga partiets viktigaste fråga dessutom.

Att Larouche verkar sakna respekt för en naturlig fauna förvånar mig dock en aning. Är inte ”Guds skapelse” helig även för religiösa?

Och till vaken.se frågar jag, hur kunde ni godkänna detta ointelligenta inlägg som helt saknar en vaken analys och som till råga på allt hänvisar till styrd media som någon slags pseudobevisföring?

Mvh
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

5 reaktioner till “Vaken.se plattform för blind religiositet?

 1. På en begränsad yta med ett ökande tillskott av massa i volym så tar snart ytan slut. Tyvärr så ser de flesta vårt klot som oändligt. Näringen för en måste tagas från nångon ann. Larouche hör till den farliga LBF gruppen. En begränsad världsbild som bygger på sin egen begränsade tankeförmåga som är låst i tron på skäggiga farbröder i himmelriket.

  Om det inte finns några svar så är det meningslöst att hitta på svar bara för att få ett svar. Varför inte acceptera att vi har inte nått så långt i vår utveckling att vi ens har förmågan att upptäcka ett korrekt svar.

  Om någon frågar mig efter vägen och jag inte vet vägen så hittar jag inte på ett svar bara för att jag vill veta vägen och ge att svar för att inte verka okunnig.

  LBF hittar på vad som helst när vetskapen brister. Upprepas en lögn nog länge så uppfattas den till slut som sanning. För varja ny människa på detta klot så utrotas en del av en viktig biotop som FRAMTIDEN är beroende av för sin överlevnad. Men för den tankebegränsade så är framtiden något som inte existerar i det begränsade medvetandet.

  Här kommer en lag jag själv upptäckt. ”Ju längre bort i tid och rum en händelse historiskt skett så ökar benägeneten att uppfatta det som trovärdigt”. Det går att testa själv. Berätta något osannolikt som skett här och nu, och som gärna hänt dig personligen, mycket få tror dig, ifrågasättandet är nästan totalt. Berätta samma sak, men ändra till att det skett för mycket länge sedan. Många fler är benägna att tro utan att ifrågasätta. Här har du ett vetenskapligt, i realtid, fysiskt test som bekräftar en av mina ”PY-lagar”.

  Om du berättar vad som ska ske i framtiden? Då betraktas du som galning. Allt som förutspås ifrågasätts hårt trots att mönstren i helhet är lika bevisbara som att bevisa något som har hänt tidigare.

  LBF kan inte se klara sammanhang och mönster. Jag vill betrakta människorna som två skilda raser/arter. En ”Mimikryras/art” som ser ut som en människa. Och en” Kreativitetsras/art” som ser likadan ut men som tänker mycket längre och bredare i alla kända dimensioner.

  Skillnaden är mycket tydlig vid mer omfattande undersökning. Enstegsbegripelsen är den enklaste metoden att skilja arterna åt. Den flerstegsbegripande ser extremt mycket mer och är tyvärr i minoritet.

  Jag går in för att testa mina teorier. 95-5% regeln talar om ett ungefärligt förhållande mellan arterna. Jag har massor av exempel på 95-5 regeln. Jag testar uppmärksamhet med mer eller mindre subtila sätt att agera, och ser hur många som upptäcker förändringen.

  Det intressanta är att kvinnor är mer uppmärksamma på samtliga tester jag gör. Jag drar den slutsatsen att kvinnor är mer bredkloka, mer nyfikna, mindre aggresiva reaktioner på provokationer. Mer uppmärksamma på i stort sett alla områden som handlar om uppmärksamhet.

  Ta exempelvis en hög utbildning. 95:orna lär in vad som tidigare upptäckts utan att ha förmågan att skapa vidare kunskaper för framtida vetande och utbildningar. Det som lärts in under utbildningen är det som lärts in. Punkt slut!! Där är det stopp! 5:orna nyttjar tidigare inlärning och skapar nya fakta med vetenskapliga metoder.

  Kompetensutbildning behövs sällan för 5:orna. Men ofta betraktas 5:orna som besvärliga, ifrågasättande, regelvidriga, kättare, revolutionärer, paria, ateister, hot mot det bestående m.m.

  Kreativitet är ingen fördel i många sammanhang, varken nu eller i historien och sannolikt inte heller i den närmsta framtiden. Vill man så går det att betrakta 95:orna som ett slags parasiter som lever av 5:ornas upptäckter, utan att ge något tillbaka. Till sist vill jag berätta att jag nu undersöker det jag kallar ”Stamcellsfakta”. En mer grundläggande bevisning för mina olika ”PY-lagar”.

  Du förstår att jag har roligt varje dag, även om resultaten kan vara mycket nedslående och deprimerande. Ibland mycket tröttande. Det går att utmana på oändligt många sätt. Det gäller bara att hitta en vetenskaplig metod i hela verkandet som ger mer att bygga nya studier på.

  Naturligtvis har jag fiender. Verkliga öga mot öga fiender. Dessa ökar bara på min analyseringsförmåga och det roliga i att reta dessa ännu mer och samtidigt lura dårarna så att dom inte blir våldsamma. Jävligt kul!

 2. Verkar som om vi måste uppfinna en jävligt gammal bok som beskriver två olika framtids visioner från en profet? :-) Djävulens väg och Guds väg. Då kommer kanske de religiösa kanske ägna timtal med att faktiskt läsa, tolka och följa den?

  Jag tror inte du behöver upfinna två raser. Se det som en normalfördelningskurva där du och jag hamnat långt till höger! Det enda vi behöver fundera ut är hur de till vänster på kurvan ska få motivation nog att följa rätt spår.

  Att kvinnor är mer bredkloka, mer nyfikna och mindre aggresiva kan jag inte gå i god för. Du som undersökare påverkar sannolikt resultatet eftersom du är man, dels genom kvinnors intresse för män samt ditt eget ändrade beteende inför olika kön.

  Förmåga till förändring för de på vänstra sidan av normalfördelningskurvan kommer sannolikt med bättre utbildning i hur man tänker rätt, dvs. filosofi och psykologi. meditation hjälper givetvis också till att verkligen förankra kunskapen.

  Tänk på att viljan att vinna slag kortsiktigt, även om de är roliga slag, med ex. satir etc. som sårar folks egon, inte gör att vi vinner kriget långsiktigt. Ha slutmålet för dig i varje ögonblick!
  Medvetet handla i varje ögonblick så att världen kommer i balans med naturen!

  Meditation ökar detta medvetande.

 3. Resultaten i grundskolan säger väl mycket om skillnaden mellan könen. Tänk också på vilka som är de främsta förespråkarna för upprätthållandet av tron på sagor. Brutala våldsamheter mot allt liv? Inte är kvinnor i majoritet. Rent nutekniska lösningar klarar män bättre. Men långsiktiga lösningar? Fredliga lösningar? Fundera. Av allt skitsnack jag hört under mitt liv så väger den primitiva mansdårens ett ton. Kvinnans ett kilo i relativ skala, enligt min personliga refarenhet under 55 år. En korkad kvinna är uthärdlig. En korkad man bör man retroaktivt abortera.
  Apropå meditation. Känner du till cirkulationsandning? Om inte? Testa! Garanterat magmuskelträning, bland annat. Jag avslutar ju internet snart. Men går ut på nätet vid besök på biblioteket i samband med lån av bok tillverkad av papper med små svarta tryckta krumelurer på.

 4. Jag har utsett en stor cementpelare på min arbetsplats som chef. Hälsar varje morgon med militärisk honnör och rak rygg. Denna pelare är alltid närvarande på morgonen och vid återkomst på kvällen. Trygg, stabil och utgår från grunden. Når också taket. Hittar inte på knasiga ”Hitte på själv” regler. Lyssnar utan att säga emot. Tål en grov utskällning utan att bli kränkt. Höjer heller inte sin egen lön till löjligt höga nivåer. Står även pall för en påkörning och en hård spark. Utser absolut inte vissa av sina antällda till personliga ”Gullegrisar”. Bara fördelar! Om nu någon känner sig träffad eller utpekad så förklarar jag att stolpen är min Gud. Och eftersom ingen får bli trakasserad för sin tro så får ingen fälla en enda negativ kommentar. Då jävlar blir jag så kränkt att jag anmäler ”Hets mot folkgrupp”. Jag har ju inte graderat pelaren maktmässigt i relation till den mänskliga ledningen för företaget. Historiskt sett så finns det massor av stenbeläten som accepteras och ses som heliga och okränkbara objekt. Då borde ju rimligtvis min nya pelargud omedelbart ses som en okränkbar del i min nya tro. Eller? Seriöst? Går jag för långt i min provokation av rådande normer? Jag kan inte hålla mig. Det är så roligt och stimulerande att utmana låsta normer, vrida och vända på de tankelåstas världsbild.

Välkommen att kommentera.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s